BEAUTY NEWS!

Heisann folkens!

Hatt en fin uke så langt? Jeg har juicet i tre dager, holy moly sier jeg bare! Det er ikke bare bare å være uten kaffe i tre dager… Så nå koser jeg meg med kaffe, HERREGUD så godt!

I dag skal vi på hyttemessa, så det er bare å følge med på stories på Instagram om dere vil se. Dette hytteprosjektet vårt tar litt lenger tid enn hva vi hadde regnet med, men pytt pytt. Har vært mer en nok annet den siste tiden.

HØST dere! Endelig kan man finne frem go’plaggene, tenne masse lys og ikke minst fylle opp både klesskap og sminkeskuffene med nyheter. Jeg har forelsket meg helt i to nye dufter, Bloom fra Gucci og Because it’s You fra Armani. De lukter himmelsk begge to! Et lite tips hvis du liker å bytte på parfymene dine er å kjøpe 30 ml, hvor mange parfymer har vel ikke gått i søpla for de har blitt for gamle?

Men høsten forsvinner brunfargen også, så ny foundation er kjøpt inn. Tilbake til favoritten min, Teint Miracle fra Lancôme.

At jeg har dilla på øyeskygger er vel ingen nyhet, og denne herlige paletten fra Dior måtte bare bli med meg hjem. NR 767.

Nei dere, er det på tide å komme seg ut av morgenkåpa mo tro? Jepp, det er det.

Følg med på Insta i dag da! 😉 villavonkrogh

Ha en super duper lørdag!!!!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Hei på deg:) gøy med tips til nye dufter og sminkekan du vise hva du sminker deg med i hverdagen (produkter) ? Både hud og øyner? Du ser alllllllltid sååå fresh ut!!!
  Ha en super helg

  1. villavonkrogh

   Selvfølgelig. Kan lage en video. 🙂

 2. Monica M. B

  Herlig navn på parfymen. :o)

 3. Ikke kast parfymene dine. De kan vare leeeenge! Er jo alkohol i de. Kan endres pittelitt over tid men d e svært lite. Vet – er kjemiker

 4. Ser du tipset om foundation; har du derimot noen erfaringer å dele mtp såkalt BB-cream..? Jeg bruker kun vanlig fuktighetskrem og rouge, men tenkte prøve meg på noe for å freshe opp min 40+ hud utover vinteren;)

  1. Hei du. BB krem er veldig alright, du kan høre på parfymeriet om du kan få en prøve så du kan teste det et par ganger før du evt kjøper.