Noe er online, noen ikke…

God morgen, god morgen!

Sovet godt? Jeg har sovet med Malla oppå meg stort sett fra kl 2, så det er jo bare topp det. Goood stemning! 🙂 Kjenner jeg fungerer sånn halvveis. Malla har fått polarbrød uten pålegg (fullkorn vel og merke) til frokost og nå sitter hun i stua og gomler på sjokolade. Jadda! Like greit å bare få det lørdagsgodet unna si. 🙂 Må nok få i meg en liten kaffitår til før jeg fungerer som normalt…

I dag skal klestårnet på gardroberommet fjernes, vi skal handle til bursdag, bake og gå tur. Og da er det vel ratt kvelden igjen da. Hva skal dere?

I går kveld fikk jeg omsider satt nettsiden til EIK til liv. Kryss i taket!!! Malin og jeg er veldig fornøyde med nettsiden, enkel og oversiktlig. Vi jobber med kunder fra hele landet, så om du ønsker hjelp av oss og bor langt unna er det ingen hindring. Sjekk ut siden vår HER om dere vil. 

Ha en suuuper lørdag fine dere!

Klem fra meg

Posted in EIK

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

 1. Du inspirere !
  Trenger litt tips, hvilken farge på gardiner syns du passer til blek sand? (Stor stue) Har en lys grå/beige sofa.
  På forhånd takk:-)
  God helg!

  1. villavonkrogh

   Hei du. Hvis du sender meg noen bilder av stua di er det litt enklere. Send på anine@eik-innredning.no 🙂

   1. Therese

    Tusen takk, sendt deg meld 🙂 God lørdag!