Det tok sin tid… Men nå!

Nå er drømmen fra Strømmen våken! DER våknet julegalskapen i meg igjen! Hallo, Anine von Krogh! Har du sovet deg langt inn i oktober før du kom til å tenke på at det snart er jul? Tydeligvis. Det er mot normalen…

Jeg må jo snart finne frem juletreet fra garasjen og pynten fra kjelleren. I år skal jeg overgå meg selv med ALTFOR mye pynt! Yyyyyyey! Tipper Fredde får lyst til å gå fra meg igjen slik han gjør hvert år når jeg finner frem jula i oktober. 😉 Det går nok bra… Jeg må bare få maler’n til å komme å male hallen først, og så kommer a Edel Gran frem i all sin prakt. (juletreet altså)

Fredde ja, han har fått blod på tann han og skal definitivt fortsette med yoga. Han er jo bare til å spise opp!

Hva skalgs pepperkakehus skal man lage i år mon tro? Hyttepepperkakehus kanskje? 🙂

Nå får jeg hive i meg siste rest av kaffen her og dra avgårde til Lørenskog. Hva jeg skal kan dere se på Instagram STORIES. 

Have a good one!

Klem Anine

Posted in Jul

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

 1. Hei Anine.
  Eg har stor interesse for interiør og har lest bloggen din i veeldig monge år.
  Du inspirerer alltid! Eg gleder meg til å lese bloggen no når det snart er advent og jul. Gleder meg til å sjå korleis du pynter, spesielt dei små søte detaljane som du er så flink med.

  Mvh Lisa frå Sunnmøre

  1. villavonkrogh

   Hei Lisa. Så hyggelig. Vi går en herlig tid i møte nå. Gleder meg SÅ mye!
   Ha en fin uke videre. Klem til deg.