MINE NAVNELISTER TIL BABY’N

Hei dere!

Har uka vært bra så langt? Jeg har hatt en effeltiv og fin dag på jobb, lagd taco til familien og nå er det duket for film, sofakos og bloggis. En super mandag så langt!

I dag har jeg bestilt time for ultralyd, og må si jeg gledegruer meg litt. Sist vi var på ultralyd i uke 6 klarte jeg ikke se på skjermen før jordmor sa at alt var bra. Den sitter godt den ultralyden hvor vi fikk beskjed om at hjertet ikke slo lenger. Og det er helt sikkert derfor både Fredrik og jeg ikke helt klarer å glede oss over dette svangerskapet riktig enda også.

Men jeg har jo begynt å tenke på navn, naturlig nok. Listen er egentlig ikke så lang som denne, for det er enkelte Fredde ikke er for i det hele tatt. Men jeg synes alle disse er sjarmerende og fine, et par familienavn er det også.

Jentenavn:

 • Alma
 • Olea
 • Elea
 • Alea
 • Matilda
 • Ellie
 • Martha
 • Hennie
 • Kaia
 • Ella
 • Sonja
 • Oliva

Guttenavn:

 • Olai
 • Carl
 • Alfred
 • Ludvig
 • Anton
 • Milian
 • Ted

Har dere noen navneforslag? Malla synes at babyen skal hete Blomst. 🙂

Ha en fin mandag videre! Fine dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 Comments

 1. Mange fine navn du har på lista! Her ble vi ikke enige, sto på hvert vårt; Mia og Tiril. Endte med at vi tok litt av begge og endte opp med skjønne Tia.