Be a dickhead!

God aften godtfolk!

Da er vi i full gang med ukens oppgaver og arbeid. Sofatrekket er i vaskemaskin og masken er på i trynet, får håpe jeg ikke ødelegger dette trekket! Det kan jo hende, så flink jeg er til å vaske ting… Jaja, om vi trenger ny sofa i morgen gjenstår å se.

Fredde er vel hjemme etter kick-off, sliten, blek og fornøyd med fjorårets innsats. Så det er jo bra! Da topp 10 meglerene i Proaktiv kjeden skulle motta heder og ære på scenen ble de spurt om sitt beste tips for å gjøre det bra. Fredde skulle han si at det å være dedikert til jobben var vikigste, men stødig engelsk som han er så klarte han å oversette dedikert til dickhead. Be a dickhead! :-=) Asså, jeg DØØØØR! Og det gjorde naturlignok alle i salen også.

Samme mann er også meget stødig i geografi. For noen år siden kom han hjem og fortalte at han hadde kjøpt leilighet i Brasil i Afrika sammen en kompis. 🙂 Jeg elsker at han er så kråke! Verdens beste kråke.

Nå kom Emma hjem fra skitrening, så nå er det tea time med gullet.

Vi blogges! Ha en super duper kveld videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Hehehaha de her var lættis. Heia Fredde the dickhead 🙂

  2. Hahah! «Jeg elsker at han er så kråke! Verdens beste kråke.» Herlig!