Zanz er jo bare heeelt unik! I LOVE!

Skal få middagsgjester i kveld! Da skal bordet dekkes med CASAgent, levende lys og roser…. Dette bildet er fra Zanz, en helt fantastisk butikk! Mannen min kjøpte et bord i samme sjanger til meg på sensommeren. Gleder meg til å bruke det om litt…

3 Comments

 1. Velkommen som blogger! 🙂 Blir spennende å følge dere. 🙂

  Vibeke *Mammas Hus* (som også jobber på hus)

 2. Velkommen til blogglandia 🙂 Jeg er temmelig fersk selv, men det er veldig gøy.

  Det skal bli gøy å følge med på husbyggingen deres 🙂
  Lykke til!

 3. Først nå jeg så at det var kommentarer her også… 🙂 Så artig! Nå skal jeg gjøre et forsøk på å lage bernaise og fondue før mgp!
  Ha en fin lørdag alle sammen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *