Lengsel….

I dette fine været sitter jeg å drømmer meg ned på Konglungen… Sommerfuglene kiler inni kroppen, og jeg har snart ikke mer tålmodighet igjen.
Jeg vil begynne å se litt action på tomta!
Nå innreder jeg rom for rom oppe i hodet mitt, så nå er det snart så det renner over… Er ikke plass til mer. 🙂 Mine kreative sanser må få komme ut til fingertuppene snart! Har laget endel øredobber de siste dagene, men trenger å få noe ut av interiør og stæsj. Kanskje jeg får begynne med plansjer. Jeg har samlet inn div tekstilprøver, farger, bilder av møbler osv. Er vel bare å sette igang med limstiften og saksa….
Var hos en lysdesigner for en ukes tid siden, fikk mange fine ideer til belysning der!
Vi har vært å sett på fliser, tapeter, belysning, kjøkken, møbler…. Skal se på trapper i helgen. Lister er sånn ca bestemt.
Har en hel haug med kataloger fra div messer jeg har vært på. Får gå igjennom disse igjen også.
Mamma sier: “Anine, du må vente med å innrede rommene til huset begynner å ta form”. Det er jo klin umulig! Viktig med gooood planlegging.
Til dere som har bygget hus!
Har dere noen gode tips å komme med? Jeg blir gal snart 🙂
Altfor lenge igjen… Utålmodig sjel.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *