Male er gøy!

Min kjære har en hylle fra tidligere av som jeg fikk “ånden” over i dag. Malte den hvit, og vips så ble den brukbar den også… Nå gleder jeg meg til loppis neste helg. 🙂 Håper å finne masse fint. Mannen min skal bli med han også. Gøy at han er opptatt av interiør og gamle ting sånn som meg. Vi skal nok klare å fylle hengeren med noe artig…
I dag var jeg på interiørveiledning i et hus som er 159 år gammelt. Tømmer og masse antikke ting. Det blir spennende å se hvordan det blir. Huset har helt fantastisk potensiale!
Etter å ha vært der dro jeg til det ene kontoret jeg jobber for. Der ble pulter og stoler flyttet på… Målet var å “åpne” opp litt og få det litt renere. Synes det gikk fint.
En produktiv dag med altfor mye kaffe. 🙂
Bildet er fra Designers Guild. Lekre farger!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *