Vi har bestilt kjøkken. :)

Etter mye om og men så endte vi på SIGDALS HERREGÅRD. Jeg tror vi blir fornøyde med det, og at det blir praktisk… Nå gleder jeg meg til å lage masse gode middager med deilig vin til. 🙂 Bilder fra www.sigdal.com

Ellers i disse dager er igangsettelsepapirene inne hos kommunen. Vi får vel “go” om noen få dager. De som skal grave er klare over påske, så nå er det like rundt hjørnet. ;)Det er godt jeg er en tålmodig sjel, for ting tar tid! Snart 2 år siden vi kjøpte tomta…

Ha 1 fin dag!

4 Comments

 1. så fint kjøkken! Det blir nok utrolig bra når alt er på plass og man kan ta i bruk både kjøkken og hus!

  To år med planlegging, og fram og tilbake!? Du er jaggu en tålmodig sjel Anine!

  Det blir nok bra å se framskritt uke for uke og måned for måned snart.

  Ha en fin dag!

  Klem Line 🙂

 2. Lekkert kjøkken!
  Det blir spennende å følge med prosjektet deres videre 🙂
  Ha en fin dag.

 3. Åh, det er et lekkert kjøkken! 🙂
  Det blir bra!

  Ha en fin dag du også..
  Klem fra
  Christina

 4. Hei Anine,

  Først må jeg si at det var litt merkelig å komme inn på denne bloggen (fant link på annetteshus.com) og ikke bare har vi samme navn, men også utrolig lik smak :)) Kult!

  Valg av kjøkken ser helt perfekt ut i mine øyne, jeg driver også å titter etter ny innredning etter at nytt huskjøp gikk i boks idag. Der er kjøkkenet på nærmere 30 kvm med 4 store panoramavinduer. Idag så er det en gammel slitt furuinnredning der som jeg ikke føler kler det kjøkkenet noe særlig 😉

  Regner med at det dukker opp flere kjøkkenbilder etterhvert 🙂 Jeg kommer garantert til å følge med.

  Hilsen Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *