Svenske interiørblader! Mye inspirasjon :)

ALLTiHEMMET kjøpte jeg forrige uke. Det er første gang jeg har kjøpt et svenskt blad faktisk.
Soverommet på forsiden ble jeg helt oppslukt av. Nydelige farger! Mannen min er nå inneforstått med at dette blir fargene på soverommet vårt. 😉 Veggene vil jeg nok holde nøytale i en farge som heter WetSand, men det lyse turkise kommer kanskje til å gå igjen på tekstiler og sminkebord.
Tiden vil vise….
KLASSISKA HEM OG ANTIK har jeg ikke fått tak i. Skal ned på Narvesen å se nå.
Etter forsiden å dømme så er dette et blad som jeg kan drømme meg inn i!
Tvitvi!


Til alle sammen her inne i blogglandia! Ha en fiiiin dag videre!!!!! Klem fra “nyforelska i tomta si” 🙂

Nå har jeg vært på Narvesen, og de hadde ikke bladet….
Hvis noen vet om hvor man evt får kjøpt det er det bare å rope ut!

3 Comments

 1. Takk for koselig innlegg på bloggen min! Enig i at det er mye inspirasjon i de svenske interiørbladene. Har du prøvd Drömhem & trädgård? Et herlig blad for oss som liker den landlige, hvite stilen:-)Anbefales på det varmeste!

  Klem Camilla

 2. Hihi.. Jeg kjøpte klassiske hjem da jeg var i sverige i påsken! Kjempe fint blad!! 🙂

  Klem på deg!

 3. Hei! Så hyggelig blogg du har, og takk for fin kommentar hos meg! 🙂
  Legger meg til som følger her jeg også, spennende med husbygging da 🙂

  Ha en flott dag!
  Klem Jorid

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *