LITT FRA KINA!

Har surfet litt hos noen leverandører i Kina, og har funnet endel fine ting. Legger ut bilder av ting jeg liker, evt kjøper med hjem når den tid kommer. Må bare bli enig med meg selv og ikke minst Fredrik! Lysekrona over er vi enige om å ha i hallen. Synes den under også var fin, litt annerledes enn de skjell lampene vi har her hjemme. Hvilken som er finest vet jeg ikke enda…

Dette er den type badekar vi skal ha.Denne sengen var søt!

Håper vi finner litt mer hvite møbler enn hva jeg har funnet på nettet.

Synes dette sofabordet var fint! Males?!

Fint dette også. Vil helst ha rundt bord for å bryte de firkantede linjene litt.Emma hadde sikkert synes at denne hadde vært morsom 🙂

Chaiselong til soverommet vårt?!
Stilig stol! 🙂

Som dere sikkert skjønner så er jeg mentalt sett i Kina allerede. Vi er såvidt igang med graving, men alt av interiør, hvitevarer, møbler, lamper, farger, tapeter, gulv, kjøkken, fliser, heller, grus, panel, servanter, osv osv er i boks. Jeg liker å planlegge har jeg funnet ut….

Hvis noen av dere vet hvor man kan få tak i benker som er 2, 50 m må dere si ifra til meg!
Har lett lenge etter en benk til kjøkkenbordet.
Ha en FINFIN dag ALLE sammen!

4 Comments

 1. Så nydelig lysekroner!! *sukk*
  Blir nok spennende å dra dit å hanle!

  Klem Jorid

 2. Hei, hei!
  Kjøpte treet på Mester Grønn i Moss, de hadde mange fine..Likte godt det hvite skapet du har bilde av:-)

  Camilla

 3. fine møblar. skjøne godt du tarturen dit for å kjøpe møblar!! 🙂

  det ligg ein award til deg inne hos meg 🙂

  Klem M 🙂

 4. Hei:)Takk for koselig kommentar hos meg, det er det som er så fint med “bloggverdenen” at man kommer over nye flotte inspirerende blogger, slik som din…det blir så artig å følge bloggen din fremover bla i forbindelse med husbyggingen, vi skal nemlig også i gang med å bygge tilbygg på huset våres og løfte taket,hele huset må isoleres og skiftes kledning på(det er ett gammelt hus fra ca 1850 tallet) pga dette kan vi ikke bo i huset under arbeidet, jeg er så spent og har så lyst til å komme igang etter 8 mnd behandlingstid hos kommuen….og vi har dessverre ennå ikke fått klarsignal:( kjenner at jeg beynner å bli utålmodig nå, men får krysse fingrene for at det er rett rundt hjørnet:)Spennende med handle tur til Kina… likte veldig godt det hvite skapet:)Må innrømme at jeg også er begynt å handle litt, bla noen møbler til stua, badekaret, en lysekrone og litt inventar:)Legger meg til som følger hos deg også, for her kommer jeg til å titte innom ofte:) Ha en fortsatt strålende dag, klem:)

  PS!!! Beliggenheten og tomtetn deres så veldig flott ut, med vannet rett i nærheten:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *