CASAgent shopping i dag!

GOD MORGEN GODTFOLK!

Min kjære spurte meg i dag tidlig om vi skulle kjøpe inn noen boller fra CASAgent, service vi samler på.
Er det normalt? Haha.. Jeg tar han på ordet!

Så senere i dag skal jeg handle. Yeahiiii….

6 Comments

 1. Samler på samme servicet:) Er så glad i det:) Og søt mann du har, det er viktig at de skjønner hvor viktig det er med serviceshopping..;)

 2. Haha.. Har han slått seg i hodet?! Hihi..
  Kos deg med shopping!!

 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 4. jeg har flere forskjellige farger, blå, rosa, grønn, lilla(?) og crema, syns det er koseligst:)
  Ja, tror det er viktig å slappe av i bryllupet. Vi er ute etter en “løs” stemning, så vi planlegger en buffet med tilbehør og en kokk ved grillen:) Også har vi leid et bra band som skal spille hele natten:) Det blir dessuten en samling av mye forskjellige folk, så tror nok at stemningen blir høy. Ser for meg at det blir travelt i sommer, men jeg har mange gode hjelpere, så ser ikke mørkt på det:) Liker å ha det litt travelt, og jobber helt klart best under press.:)
  Lykke til med shoppingen:)
  (Fjernet det første innlegget, ble litt feil)

 5. Så snill en mann du har:-) gleder meg til å følge med på huset deres, bodde selv ett år like ved der Konglungveien og Slemmestadveien møtes, så har ofte vært på sykkeltur til flotte Konglungen:-) Og så snakker jeg likt som han som bygger et gigantisk hus der i nabolaget ditt:-)

  Mvh Marianne:-)

 6. Så snill og veloppdragen mann du har da!

  Sånn er ikke min 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *