China, 100 innlegg og altfor lite tid!

I dag tidlig kom pappa hjem fra Kina. ๐Ÿ™‚ På flytoget til Lillesrøm solgte han 2 stk rottingmøbler. Han altså… En entusiastisk pappa er helt i slaget etter denne uken i Guangzhou. 3 containere er fylt opp og snart på vei til Norge. Gleder meg til å se hva han har med hjem denne gangen.
Ja da dere… Dette er mitt 100 innlegg her på bloggen. Er ikke lat for å si det sånn… ๐Ÿ™‚ Det er jo så gøy!
Det blir litt mindre blogging om dagen siden det er så hektisk rundt meg. Fredrik jobber døgnet rundt omtrent. Og jeg jobber, henter gullet, og lager smykker i timesvis etter hun har lagt seg. Det er lenge siden jeg har hatt så lite tid…
Jeg er en person som tar alt det “slitsomme” her i livet nå, så får jeg masse tid litt senere. ๐Ÿ™‚ Tror jeg da. Det var derfor jeg fridde til Fredrik etter 3 mnd. ๐Ÿ™‚ Nei, det var ikke det…
I går spiste jeg og Emma pyttipanne til middag. Det har aldri skjedd før… Jeg lager all mat fra bunn av som regel, men nå er det ikke mulig. Får finne en lur løsning på det der. Noen tips?
Planen i dag er som følgende:
-Kjøpe smykkestativ på ZanZ
– Lage et par brune øredobber til en kunde på HIMMEL-blaa
– Levere de på HIMMEL-blaa
– Lage 18 par øredobber til
– Hente Emma
– Spise noe junk til middag
– Se på Alexander Rybak
– Sende øredobber, må på posten nu!
– Drikke kaffe først
og
til
slutt
er det
NATTA!

Ha en flotters dag alle superdamer! Heia Norge!!! Elsker MGP!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments

 1. Hei, hei!: )

  Huff, nå må du ikke slite deg helt ut da, kjære deg! Hørtes ut som en passe stressende dag..

  Litt stress er det her også, leser og leser og leser.. Og i helgen blir det oppusssing av verandaen (men det er jo mest gøy igrunn; )

  Hmm, jeg skal prøve å forklare deg veien til Hus og Hage i Drammen (selvom det ikke er min sterke side å skrive veiforklaringer)..

  Når du har kjørt av motorveien til Drammen, følger du bare veien rett frem over.. Du skal innom 2 rundkjøringer, og da skal du rett frem i begge.. Kjør retning sentrum og kjør så du har elven på venstre side til du ser en parkeringsplass på høre side (du har da en restaurant som heter glass på venste side for deg, rett ved vannet).. Ved siden av parkeringsplassen er Hus og Hage (ovenfor en kina restautant som heter Mirawa), tror kanskje du ser skiltet fra veien.. Er igrunnen veldig enkelt å finne frem, og hvis du har like dårlig stedsans som meg, er det bare å skrive inn adr på GPS’en; )

  Adr er: Nedre Strandgate 7 inng. Schwenckegata, 3015 Drammen

  LYKKE TIL!!: )

  Klemklem

  PS: Og hvis du føler for å besøke noen andre butikker mens du er i Drm, kan jeg anbefale Cara og Timalu (som ligger litt høyere opp i gaten) i samme slengen: )

 2. (o´, ,`o)
  ´( (O) )`
  ( :)`.,´(:)
  (,,,)..(,,,)

  Har sansen for din far må jeg si!

  Travle tider, høres det ut som….ikke lett å få unger til å spise…..heldigvis utvikler de smaksløkene etter hvert…… Ha en strålende dag og aften!
  Klem fra meg!

 3. Ja, det hørtes litt travelt ut. Jeg er også MGP-fan, og gleder meg veldig til det! En stor del av moroa er jo å se på alle de snåle kostymene folk har på seg. ๐Ÿ™‚ Ha en herlig dag!

 4. Husk å pust i mellom tida her da kjære deg! ๐Ÿ˜‰

  Enkelt middas forslag: pita pizza… ta noen pita brød, ha på tomat pure, også det du liker å ha på pizzaen(ost, skinke, pepperoni etc…) og inn i ovnen i 10 min, også voila.. middag!!

  Var det du som fridde til Fredrik?!
  Så bra! ๐Ÿ™‚

  Ha en fin kveld!

  Klem fra meg ๐Ÿ™‚

 5. Kjære deg, ikke slit deg ut! Senk skuldrene og pust ut innimellom ๐Ÿ™‚ Men skal innrømme at jeg i perioder har det på samme vis ๐Ÿ™‚ Ha en fin kveld!

 6. Hm… det der høres ut som et program jeg kan ha… med fire unger og full jobb, hund og mann. Og en hamster ;o)
  Men nå er det MGP for alle penga her, koooser oss!

  Øredobbene dine er veldig vakre! Krysser fingrene for meg selv som lykkelig vinner, hehe…
  Klem fra Nanni

 7. Skal si du holder det gående Anine! Hører du har fått veibeskrivelse til Hus og Hage i Drammen. Det er en venninne av meg som driver det med mannen sin ๐Ÿ™‚

  Du… kunne du hjelpe meg et eiendomsmegler-spørsmål? Hvis den kjekke mannen din har tid? Så han i LiveIn… Vi lurer på å legge inn et bud på en leilighet. Det er visning på lørdag og etter 24 timers-regelen kan vi legge inn bud kl 13.00 på 17 mai! Hva skjer da? Kan vi legge inn bud på en helligdag? Eller må vi vente til mandag morgen?

  Ha en fin dag! Klem fra Erika ๐Ÿ™‚

 8. Husk å puste litt innimellom, travel tid med barn og jobb!! Ja, nå er snart alt er klart til den store dagen!Tusen takk for hilsen hos meg:)
  Ha en kjempefin 17 mai!
  God 17 mai klem fra Linda

 9. Hei! Takk for den koselige kommentaren på bloggen min! Ja, er ikke det kjøkkenet helt fabelaktig, og kombinasjonen hvitt, rosa og grønn synes jeg er utrolig elegant og fresht!! Ha en fin dag og hyggelig 17.mai-feiring! Klem AK

 10. Hei frue!! Jeg synes absolutt du skal lage like glass.. jeg har også hermet,, men jeg husker ikke helt hvor.. Jeg trenger så sååårt øredobber til den 23. mai.. Stooore og med Cerice perler… har du tid? og kan du sende??
  Tomine…