Romantisk telt/sykkeltur neste helg.

Til neste helg skal Fredrik og jeg på tur…
Vi skal kjøre inn til Setskog og så ta sykkelen fatt. Tenkte vi skulle ta den gamle sukkerveien mellom Norge og Sverige.
(veien hvor de fraktet sukker under krigen)
Så skal vi natte over på et koselig sted ved vannet i teltet vårt. Spise god mat og kose oss glugg. Viktig å ta vare på hverandre innimellom slagene.
Siden dette var min ide blir det nok ekstra stas for Fredrik. Han elsker jo å være ute i naturen. Han ble så glad da jeg fortalte han om hva vi skal gjøre.
Bildet er fra innsjøen Setten i Aurskog Høland.
Ha en finfin dag alle her inne!

5 Comments

 1. Det låter jättemysigt! sådana saker är viktiga att göra!! Ha en fin dag. Här i sverige regnar det idag 🙁 Kram alexandra

 2. Så koselig. Det skal vi snart også. Min kjære holdt på å dette av stolen når jeg foreslo det. Han kunne gjerne bodd i telt i skogen året rundt. Og da når interiør/shopping/cafe kjæresten hans foreslo villmarkstur, da ble han stum gitt 🙂

 3. 🙂 såg just din kommentar! Enig att det är liiite dyrt för en komfyr 🙂 Kram igen alexandra

 4. Så koselig da!
  Blir sikkert en flott tur;)
  Klem fra Maja

 5. Så bra initiativ! Koselig med sykkeltur, da! Deler hus med en friluftsliventusiast selv; mest jakt og fiske, sykling og padling, lite sport. Og så er det meg da, interiørfrelst kafé-entusiast (hihi…), landlig og urban på samme tid!

  Vi håper å få til en helg i Stockholm – evnt en annen by – i sommer. Bare oss to:o) Lenge siden sist er jeg redd…Blir som oftest til at vi tar med barna.

  Klem:o) Mette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *