Here comes trouble…

Ja i dag har Emmagullet vært litt trouble… Bare grining fra morning til kveld. Stakkars tuppa var helt utslitt til slutt. Nå har hun endelig sovnet og funnet roen. Vi har vært i Lillestrøm en tur i dag. Spist på peppes og forsøkt å kose oss. Men Emma gråt og var grinete hele tiden. Så var det en gutt på ca 8 år som kom bort til tulla og ga henne bamsen sin. Emma koste bamsen og ble rolig. Han var så søt! Han vugget vogna hennes også. For en sjel. Helt nydelig. Venninen min som forøvrig er pedagog smeltet jo helt i likhet med meg.
Det varmer i hjerte å få møte så gode unger. 🙂
Bildet av Emma er fra i fjor sommer. Vi var på en liten ferie i Kragerø.
*

Nå kommer vel han gubben hjem snart og da har jeg planer om å dra til byen eller til Lillestrøm. Hvor er litt uklart enda. Så vi får nå se hva som skjer i kveld… Kan hende at jeg sitter fast i sofaen også…

*

God lørdag alle sammen!

3 Comments

 1. Off da.. Har hatt en hel uke med dette selv! Snuppa er alltid sånn når hun er syk….

  Kos dere i Lillestrøm!

  Klem klem
  Christina

 2. Hei Anine
  Ville bare si hei, og at jeg endelig har fått orden på bloggen igjen. Så jeg håper å bidra litt ekstra på dette området fremover.
  Håper vi sees snart!

  Klem Lindy

 3. Hei, Herlig bilde av gullet ditt. Sommerklem Siv

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *