My love Miami…

Min fasinasjon av Miami startet da jeg var der forste gang som 11 åring. Jeg elsker den byen! Sitte på Ocean drive og spise god mat er fantastisk. Av alle stedene jeg har vært i statene er dette det beste stedet. Og en av mine drømmer er….

….å ha et hus her om vinteren. Være borte fra furet værbitt HELE vinteren.
Disse delfinene er fra Miami Seaquarium. Vakre? 🙂
Hva er det jeg elsker ved den byen? Alle de store flotte villaene ved kanalene, bilene, båtene, strendene, utelivet… Ja det er mye bra med Miami. Og skulle jeg valgt i dag… Så hadde det ikke vært umulig at det hadde blitt noe av denne stilen i huset. Et lekkert hus ved kanalen med egen båt. Drøm drøm.
Det er jo viktig å ha planer for fremtiden, så nå kal jeg høre med Fredrik om ikke han kan bli med på denne… OGSÅ… Haha.

Og med det så hopper jeg ut av sofaen og gjør noe mer konstruktivt som å dra ned å hjelpe Fredrik med huset! 🙂
Ha en fin søndag!

Bildene er fra Traditional Home

3 Comments

  1. I’m sold, jeg vil til Miami! Nå!

  2. Miami er konge, vært der 2 ganger:) Knallfin blogg:) Hilsen Lise

  3. Kjenner reisefeberen kommer snikende og har ikke veldig lyst til å jage den bort heller når jeg ser bilder som dette!:)
    Har lyst til å reise med en gang!

    Klem Hilde

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *