Følelsesladet Anine…

Pappa på ski 2006 og 17.mai med min niese Josefine.

Jeg er en meget følsom person. Og minnestunden i går fikk meg til å kjenne på mange følelser igjen. Jeg vet hvor heldig jeg er som har så mange mennesker jeg elsker og blir elsket av. Og jeg vet hvor viktig det er å ta vare på sine nærmeste.
For noen år tilbake var jeg nære på å miste pappa i en bilulykke. Hjertet hans stoppet i 33 minutter, men legene på Ullevål sykehus reddet han. Han hadde bødning i hjernen, brudd i skulder og bekken, og en amputasjon av venstre ben. En vond opplevelse som har styrket oss enda mer. Pappa har en vilje som ikke kan beskrives. Han var ute av rehablitering 8 mnd før antatt. Verdens beste superpappa!
Det er mye han savner som han ikke får gjort noe med. Som skiturene hans. Hans store lidenskap. Men han sier han har fått livet i gave på nytt og at han nå er 4 år. 🙂
Ta vare på de dere er glad i. Vi vet aldri hva som er rundt neste hjørne.
Og med det ønsker jeg dere en fin dag alle sammen.

5 Comments

 1. Gooooooooooooooood
  Thank you
  The subject of more than wonderful

 2. Vet hva du mener…
  Har også verdens beste super-pappa!
  Tenkte på det i gå selv…

  Klem
  Christina

 3. Hei. Ja man må ta vare på de man er glad i og nyte de gode stundene man får sammen.
  Klæm Susanne

 4. Ja ta hver dag og sett en god “ramme” om den, men vet aldri når ting kan skje…Jeg har det så vondt på andres vegne om dagen..gutten deres druknet , og jeg føler så med i smerten deres…huff!!!

 5. Blir også sentimental og tenker på mine i slike stunder.. Er så glad i dem, og så veldig redd for å miste noen!!! Fikk frysninger av å lese om pappaen din..
  Klem til deg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *