Hei alle sammen!

Innom for å ønske alle en fin dag!
Rekker ingen stor runde i dag… Så da blir det en felles hilsen. 🙂
Back to work….
Ciao!

3 Comments

 1. Hei du! Idag gikk jeg til posten selv, og spurte om pakken min var der. (fordi jeg fremdeles ikke har fått noen hentelapp) Og heldigvis var den fremdeles der!! Og jeg må bare si Tusen hjertelig takk for en “stunning” gave, helt nydelig fra a til å!! Kommer på bloggen imorgen!! Stoooor klem fra en veldig fornøyd AK;)))

 2. Hei!
  Så langt huset er kommet 🙂 Kjempespennende!

  Ha en fin dag!
  Klem J

 3. Hadde ikke noe bursdag på dagen min, annet en kjempefin plante fra 2 gode venniner. Gavene fikk vi da vi feiret med familie forrige torsdag 🙂

  Tusen takk 🙂
  Planer for dagen ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *