Kjøkkenet.

Fredrik har shoppet alle hvitevarene til kjøkkenet. I går… Alt er fra Miele. Er spent på hvordan det blir! Jeg valgte å gi han oppgaven… Da har jeg mer jeg skulle sagt til en annen anledning. 🙂
Viktig å sanke goder til senere!

Bildene er vel slik kjøkkeninnredningen blir sånn ca. Innredningen er Herregård fra Sigdal. Hvit. Det blir ikke vask på øya, bare på benken bak.
*
Nå skal jeg hente gullet snart. Emma og jeg kose oss alene noen dager. Fredrik er på franchisesamling i Bergen.
Digg med litt alenetid innimellom slagene…
Ha en fin ettermiddag/kveld!!!

13 Comments

 1. det så flott ut:):)

 2. Hei, Anine!! Wow! Kjøkkenet ser kjempe-flott ut!! Men hvorfor skal du ikke ha vask på øya? Det er veldig praktisk.

  Klem Anette:)

 3. Aaah, så nydelig 🙂

  Ha en fin ettermiddag! Nå skal jeg på bursdag til mormoranders!
  KLem J

 4. Verkligen jättefint! Kan tänka mig du ser fram emot att flytta in. 🙂 Trevlig kväll! Kram alexandra

 5. Sigdals Herregårdkjøkken er lekkert! Gleder meg til å få se det ferdig…Fin løsning også – Ser kjøkkenet deres er 24kvm, er det kvadratisk i formen? Vårt kjøkken er 3,4×7,2m, temmelig rektangulært. Vi har lysst på øy, men det blir sannsynligvis en halvøy som skiller spiseavdelingen fra arbeidsavdelingen. Mye å tenke på når man planlegger kjøkken – Etter å ha bodd et par steder vet jeg hva jeg har behov for, kan du si;o)

  Kos deg alene med gullet! Klem fra Mette (som egentlig bør planlegge bursdagsselskap for eldstemann…og ikke sitte og lese blogger istedet;oD)

 6. Et kjempefint kjøkken, dette fra Sigdal. Kunne godt tenke meg å skifte vårt Arthur Bonèt til et lysere. Kan tenke meg du gleder deg til å få kokkelere på dette kjøkkenet ja….massevis av skapplass er det òg, …enig at det kunne vært praktisk med en ekstra vask ved ovnen, da !
  Ha en fin kveld og kos deg som gressenke, sammen med gullet

 7. Herregårdskjøkkenet er fantastisk vakkert! Du er heldig som får et slikt kjøkken 🙂

  Ønsker deg en kjempefin kveld med Emmamor!

 8. Heldige deg Anine ,
  – kjempe-lekkert!!
  Blir gøy å se det ferdig:-)
  Ha en fin kveld, klem Hege.

 9. Åååå, det ser jo bare så utrolig fint ut!! Kan nesten ikke vente til jeg får se de ferdige bildene… 🙂

  God kveld, med alenetid – det er perfekt i små doser!

  Camilla..

 10. DRØMMEKJØKKENET:)) Knallfint:)) Ha en fin høstkveld. Hilsen Lise

 11. superfint kjøkken!!!

 12. Det blir et flott kjøkken! Vi har også Sigdal herregård hvit og er veldig fornøyde med det! Men her er det ikke satt inn skuffedempere, noe jeg hadde og likte på Ikea-kjøkkenet jeg satte opp i gamlehuset i sommer. Anbefaler dere å få montert det!

 13. Anonymous

  VELDIG pent kjøkken!

  det minner meg litt om kjøkkenet til foreldrene mine 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *