Tanker…Hei godtfolk!
Ny dag…nye muligheter!?!
Takk for alle komentarene hos meg i det siste! Det er overveldene at så mange er innom her hver dag. Jeg blir kjempeglad for det!
*Jeg har bestemt at jeg skal prøve å blogge mer om ting jeg har, huset… Ja ting som har med meg og mine å gjøre. Det er ikke så lett å legge ut bilder fra der vi bor nå. Synes ikke vi har det noe fint i forhold til hvordan vi kommer til å få det… Kjøkkenet er bitte lite, samme med badet og soverommene. Eneste stedet jeg kan blogge om er stua. 🙂
Ikke veldig spennende det heller…
Så det blir nok endel inpirasjonsbilder en stund til. Men snaaaart…
*
Etterhvert som huset tar mer form skal jeg oppdatere oftere derfra.
Det tar tid å sette opp et hus fra skrætsj. Det er ikke det samme som et ferdighus… Det tar mye lengre tid. Så julen 2009 blir nok ikke feiret i Villa von Krogh. Tror jeg da.
Men vi kan aldri vite… 🙂
Snekkerene våres er flinke ståpå menn/gutter!
*
I går var jeg en tur innom Vollywood i Vollen for å kjøpe Jeanne d’Arc Living.
Faktisk 1. gang jeg har kjøpt magasinet. Masse inspirasjon!
2 søte lattekrus fikk også bli med hjem. Mine 1. greengate ting. 🙂
Så da er jeg i gang med samlingen jeg med.
*
Ønsker alle en riktig fin dag!

15 Comments

 1. Anonymous

  Hei igjen
  Du spurte meg i går om jeg hadde bygget hus og det må jeg jo svare ja på. Vårt hus kom heller ikke i pakke som ble montert på “null komma svisjh”. Prosjektet vårt var/er en over 100 år gammel låve utenfor Firenze- bor her fast,ikke noe feriehus. “Bygningen” var der,i alle fall skallet, tak og store deler av veggene måtte ned før de kunne komme opp igjen og siden 10meter under taket er i meste laget ble det laget gulv/tak mellom de tre etasjene. Etter det måtte vi få tegnet inn rom løsninger,rør og strøm opplegg og alt det andre du vet så godt:) Det er jo en fantastisk mulighet å kunne faktisk skreddersy en bolig etter bare egne behov,men stressende å måtte huske på og ta stilling til ALT.
  Ha en fin dag du også
  Trine

  ps.Liker planløsningen deres veldig godt,bare en ting lurer jeg på ; skal dere “bare” ha ett bad?-+en do i første etasje.
  Vi har valg to litt mindre bad oppe,vårt ensuite og barnas mellom barnerommene(de er tenåringer og bruker MYE tid der) og vi har ett nede til gjester. Prøv å se dere 15år fremover i tid. Håper ikke du synes jeg har blandet meg inn.
  T

 2. Hei du.
  Huset ditt høres fantastisk ut! Jeg elsker god takhøyde. 🙂
  Vi har snakket om å ha et bad mellom de 2 barnerommene faktisk. Angrer litt på det nå. Kan hende det blir et der når behovet melder seg. 🙂
  Vi skal ha et bad til i kjelleren som hører til gjesterommet. Synes det er ok å ha badet vårt litt privat værtfall.

  Morsomkt å høre om din historie. Når en er med på en slik omfattende prossess som du har vært med på så får en innblikk i hvordan alt i huset er/fungerer osv. Man blir rett og slett veldig godt kjent med huset sitt! 🙂

  Har ikke du blogg da? Hadde vært gøy å se bilder av hjemmet ditt.
  Og du! Bare å blande seg inn. Bare koselig det!

 3. Jeg vil komme på besøk til deg. 🙂
  Blir litt misunnelig kjenner jeg…

 4. Hei Anine!
  Inspirasjonsbildene diner er flotte, men det skal blir enda mer spennende å følge husprosjektet ditt videre.
  Jeg tror jeg skal på bloggtreffet (regner med du mener i Lillestrøm 9. okt) og vil gjerne sitte på hvis det er mulig:-)
  Me tastas. Klem Ingrid

 5. Heisann. Grattis med GG- kopper:) Lekre!
  Det blir spennnede å følge med videre på husbyggingen deres:) Utrolig spennende prosess! Kjøkkenet ser lekkert ut!

  Ha en fin dag videre!
  Klem Linda

 6. Alltid så spennende å stikke innom bloggen din. Alltid noe nytt her 🙂 Gleder meg til å følge deg og husprosjektet videre. Nyt høstdagen videre! Vibeke

 7. Hei 🙂
  Spennende og se mer fra deres hverdag nå 😉 Men elsker å lese om byggingen og planleggingen deres også da!

  Grattis med dine første greengates, nå er det gjort altså! 😉 Hehe!

  Ha en fin ettermiddag!
  Kos og klem

 8. Grattis till dina första greengate! 🙂 Tycker jättemycket om chloemönstret! Blir sååå spännande att följa er in i nytt hus! Bloggträff…har jag nog missat…ska kolla upp detta! Vore ju kul att ses! 🙂 Ha en fin eftermiddag så bloggas vi! Kram alexandra

 9. Jeg synes det er veldig fint å følge med deg og bloggen din. Stemningen er så god her inne, det du viser frem er vakkert og du skriver koselig. Keep up the good work!♥Heidi

 10. Det skal nok blive en god jul, hvorend I er! Og så kan I glæde jer ekstra meget til foråret i det nye hus!

  Klem Helle

 11. Det blir litt av et drømmehus dere får, nydelig kjøkken. Bladet skulle jeg også gjerne hatt, men får vente litt, det har ikke kommet hit enda. Klem fra meg.

 12. Hei hei!
  Ja, det var utrolig vanskelig da vi stod der å prøve satt og lå i alle sofaene. Og den vi begge falt for var mørk grå.. I tweed stoff! 🙂 Og den var stor og så fin! så den ble noe mørkere enn hva jeg tenke i mitt hode. Men den gangen det kommer barn i bildet, så er det jo kanskje bra at det er mørk sofa 😉

  hihi ja, jeg kommer nok på treffet 😉
  Da ses vi!
  håper alt er bare bra

  Klem klem

 13. Gratulerer som ny eier av Green Gate kopper!! Det er er en stor dag som NIBlogge:)

  Vi gleder oss til å se hvordan du skal innrede det nye huset, blir nok smashing, du som har så god smak!!
  Har du begynt å hamstre ting inn eller? Eller har dere kanskje alt fra før av?
  Vett som interior konsulent hvor organisert vi kan være!
  Da vi skulle flytte inn i huset vårt nå hadde jeg hver eneste detalje, og hvor alt skulle stå klar for meg, jeg drømte tom om hvordan ting skulle være!hihi

  Ønsker deg en fin kveld!
  Nydelige kopper (min Chole kopp står på bordet ved siden av meg);)

 14. Hei Anine..så koselig at søsteren din kommer også…JA,du/vi får 20%på Alle varene hos Zanz…Masse nytt som har kommet..så gled deg:O)klem

 15. Hei på deg Anine!! Her går det i hundre, glam og glitterparty for 22 små 10 år gamle berter i morgen!! Planlegging,foreldremøter X2, baking, lekser, fotball, håndball, jobb, fritid…hvor er du?? Vel vel, jeg skal ikke klage jeg, på søndag setter vi oss på flyet og sier goodby for en uke!! Tyrkia og all inklusive neste…skal bli så godt!!!

  Jeg er klar for bloggtreff og jeg tror faktisk vi fyller en bil fra Lier og Drammen. The creme house, monaslykkebo, hvit stil, og wallas verden og meg, tror jeg alle reiser sammen, blir det forandring tar vi kontakt!!

  Ha en flott helg!! Vi har marked på lørdag også, så ferien er ikke før søndag gitt!!

  Klem Aase

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *