Jeg er så glad!

GOOOD MORGEN GODTFOLK!
I dag er jeg skikkelig godt humør kjenner jeg. Fantastisk! 🙂
Jeg var en snartur innom huset før jobb. Ikke veldig fint der nede nå. Rot og sagflis overalt…
Tok et bilde av Spiradammen og fjorden. Det er så vakkert der nå.
Inne i huset er det sparklet. Jeg vet faktisk ikke når de skal begynne med pussingen. Kan jo ikke ha helt oversikt… Som dere ser på bildet over så blir det en høydeforskjell mellom spisestua og stua. Det blir garantert en suksess! 🙂
Det siste bildet er fra badet. Mannen har bedt de gjøre seg ferdige her så vi kan få støpt gulvet så snart som mulig. Ting tar tid, men hva vet vel jeg om det tar lang tid eller kort… Har jo ikke peiling! Og det er såååå frustrerende. Jeg setter min lit til alle sammen og regner med at de er superflinke. Klapp for alle sammen!
Nå er det litt småting som skal bestemmes. Som teppe til soverom/walk-in-closet, fliser til badegulv, knotter til kjøkkenet og bla bla bla… Ja det blir litt bla bla bla. 🙂 Haha.

I dag skal jeg ta meg tid til en real bloggerunde. Så da blogges vi dere!
Ønsker alle en flott dag her fra Asker.

6 Comments

 1. Åh det ser ut til å bli helt fantastisk!!! Skulle ønske vi hadde råd til å bygge altså! Da skulle det blitt saker da:D

 2. Heihei!
  Så flott det blir 🙂 Vi har og høydeforskjell mellom stuene våre, og det er veldig kjekt!

  Håper du får en super dag videre!
  Vi skal hjem til mamma og juleavslutning på skolen til søskene!
  Klem

 3. Gleder meg til å se bilder av huset når dere har fått det ferdig! Det blir sikkert helt fantastisk 🙂

  Ha en god dag! 🙂

 4. Vakkert bilde av fjorden, rene blåtimen, jo! 🙂

  Gud så spennende med byggingen og fremgangen. Jeg er så spent på dine vegne, jeg! Veldig gøy å se 🙂

  Ønsker deg en kjempefin dag!

 5. Så gøy med husbygging, men sikkert slitsomt også?
  Spennende og se hvordan det blir til slutt.

  Klem Julie

 6. Hei Anine! Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Det er en spennende fase dere er i nå – mange beslutninger som skal tas og mange som sikkert er i boks. Det er over ti år siden vi flyttet inn i nyrenovert hus (er fra 1850-tallet), og vi har bygget to hytter det siste året. Og det er så gøy! Slitsomt og gøy. Lykke til videre. Jeg titter nok innom igjen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *