En liten oppsummering.

Foto: www.skonahem.com 
De siste dagene har bare flydd forbi. I går fikk vi kjøpt vasken på Ikea, sett på gulvfliser til badet og bladd gjennom 44 sider med lister. Ja jeg fikk jo dere til å bestemme lister, men de vi kjøper av anbefalte å kjøpe fra Gapro i stedet. Så da blir det lister fra de… Jeg kommer tilbake til hvilke det blir senere.
I dag kom også utelampene fra Norlys. Tror vi fikk 9 hvorav 1 av de var riktig. Så da har jeg noe å ta tak i morgen også… Hei hvor det går i svingene!
Ellers i huset så er det takpanel som jobbes med, badet er støpt i dag og malerne har pusset sparkel. Så nå er huset helt nedstøvet… Frem med støvsugeren… 🙂 Jeg kan begynne å male i helgen, men har ikke barnevakt. 🙁 Litt kjedelig å ikke få gjort så mye som jeg vil. Det klør jo i hele kroppen…
Vi kommer til å prioritere å male kjøkkenet først slik at kjøkkenmontøren kan begynne med kjøkkenet asap. 🙂
Det er deilig å skimte lyset i tunnelen. Snart inne!
Håper alle har hatt en fin uke så langt. Kos dere videre! Det skal jeg… 🙂
Klem

11 Comments

 1. Hei, Anine! Takk for hyggelig hilsen:) Ja, jeg husker jeg ble litt lei på slutten jeg også! Det er så mange beslutninger som skal taes at en blir helt tullete;) Men hold ut!! Nå er dere jo snart i mål!! Og det blir sikkert kjempe-flott!!! Gleder meg til å se det ferige resultatet!!

  Kos dere i kveld!

  Klem
  Anette:)

 2. Oi så deilig da! Se at det nærmer seg med nytt hus:)

  Husker jeg var sliten og lei på slutten. Noen avgjøresler ser jeg at ble tatt litt kjapt sånn i ettertid..men men.. Er så rart hvordan leverandører ALDRI leverer riktig. Enten det er dører, vinduer, lister, lampaer, gulv etc..

  Ha en fin kveld!

 3. Vet du hva jeg ble fasinert av her?? VEDEN UNDER SOFA`N!! Hehe. Så herlig! -Praktisk hvis du har liten plass på hytta for eksempel. Herlig herlig!
  ;O)

  Hilsen Liv

 4. Ps-! Kan jeg også spørre deg om hva slags “TALL” du har på html`n for å få så stor plass på sidekolonnene? Jeg strever så med at det blir trangt der… Har du tid og anledning til å svare blir jeg glad.

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Liv

 5. Himmel som dere løper og jobber for tiden! Dere er knallflinke og snaaaaart i mål! Klem Heidi

 6. Snart i mål?! Så bra! Tenker det skal bli herlig å kunne nyte av alt strevet! Du er kjempeflink!
  Klem, Lene

 7. Håper du koser deg litt også, Anine og at dere har gode dager. 🙂

  Stå på, snart i mål!!

  Vibeke 🙂

 8. Når du snart kan sette i gang med malingen er det ikke sååå langt igjen!
  Skal dere flytte inn før ALT er ferdig, eller flytter dere inn når det er nesten ferdig?
  Vi holder på å pusse opp, og flyttet inn før alt var ferdig. Både positivt og negativt… 🙂
  GLEDER meg til å se hvordan dere får det!

 9. Er mye å ta stilling til når en holder på som dere.. godt dere snart ser en ende på det.
  Er jo moro, men slitsomt i lengden, synes jeg..

  Ha en herlig dag videre

 10. Anonymous

  jeg kunne passet Emma noen timer på søndag..

  hege

 11. Gjerne det Hege! 🙂 Så kan vi dra på cafe etterpå.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *