God kveld i stua!

Heisann! Her er jeg igjen… 🙂
Godt å ha så mange søte lesere! Dere gjør dagene mine koselige…
Jeg gleder meg over at det er helg igjen snart, og at det er stor fremgang på huset hver dag. Jeg har tenkt til å male i helgen hvis formen tillater det. Den er relativt svingende… Ja, dere har advart meg. 🙂
Det ordner seg for snille piker har jeg hørt. Så jeg satser på det.
I dag har jeg bestilt knotter til kjøkkenet og kjøpt kjøkkenfliser på Flisekompaniet. Kjøkkenet skal settes opp neste torsdag og fredag. Så mursteinsveggen må være ferdig før det. Pappa og jeg skal sette den opp på tirsdag. Gleder meg!
Nå skal jeg pakke litt på kjøkkenet. Mye ting vi har på 60 kvadrat! 🙂
Ønsker alle en fin kveld!
Stor klem fra meg.

Bildet fra hallen.

3 Comments

 1. Hei Anine! 🙂
  Leste fin fin artikkel om deg og blogging av husbyggingen din i Boligbilaget til Drammens Tidende i dag. Flott artikkel og flott bilde! God reklame for deg!! Stå på videre, jeg følger hvert skritt av byggingen og det skal bli så utrolig gøy å se det når det blir ferdig. Kan bare tenke meg hvordan dere gleder dere!! 🙂
  God torsdag!
  Klem Camilla 🙂

 2. Hei. Må følge på her og si det var en fin artikkel i DT. Syns det er veldig gøy å følge med på husbyggingen deres. Er så flott at du oppdaterer så ofte og at vi får følge med på alt som skjer. Gleder meg til fortsettelsen! Helle

 3. Hei. Imponert over hva dere får til selv, og hva i alle fall du gjør på huset. Husk, det er viktig å ikke slite seg helt ut. Gleder meg til å se mursteinsveggen 🙂
  Flott artikkel i TB også. Lykke til videre, gleder meg til å følge med videre.
  Klem, Mette 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *