God kveld i stua!

Heisann! Her er jeg igjen… 🙂
Godt å ha så mange søte lesere! Dere gjør dagene mine koselige…
Jeg gleder meg over at det er helg igjen snart, og at det er stor fremgang på huset hver dag. Jeg har tenkt til å male i helgen hvis formen tillater det. Den er relativt svingende… Ja, dere har advart meg. 🙂
Det ordner seg for snille piker har jeg hørt. Så jeg satser på det.
I dag har jeg bestilt knotter til kjøkkenet og kjøpt kjøkkenfliser på Flisekompaniet. Kjøkkenet skal settes opp neste torsdag og fredag. Så mursteinsveggen må være ferdig før det. Pappa og jeg skal sette den opp på tirsdag. Gleder meg!
Nå skal jeg pakke litt på kjøkkenet. Mye ting vi har på 60 kvadrat! 🙂
Ønsker alle en fin kveld!
Stor klem fra meg.

Bildet fra hallen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *