WHAT TO DO?

God morgen godtfolk!
Her sitter jeg i arbeidstøyet, en stor dott på hodet og koffeinfri kaffe (blæ)!Trøtt som en strømpe, men veldig klar for litt muring! Men aller først..
Jeg kunne trengt noen kreative tips av dere. Står helt fast… Kanskje du kan hjelpe meg?
På rommet til Emma så har det blitt satt opp en kasse. På høyre side inn mot veggen har jeg lyst til å finne på noe lurt. Hva hadde du gjort?
Blir veldig takknemlig for alle idéer. 🙂
Dere får ha en flott dag! Senere kommer bilder av mursteinsveggen! Jippi!
Klem og lykke fra

            

21 Comments

 1. Masse hyller med litt god plass imellom så du kan sette inn små lekekasser. I de øverste hyllene kan du ha sånt du ikke bruker så ofte, ekstra sengetøy til overnattingsvenninner osv 😉

  Vi har bygget slike selv i hobbyplater og malt hvitt – kjempefornøyd. Der får jeg plass til de rosa kassene fra Ikea. (Kjøp en og mål)

 2. Skulle komme med tilsvarende forslag som Brabo. Ideel plass til hyller! Lag hyllene i ulik høyde slik at det ikke blir så statisk. Legg inn for eksempel pledd, puter sengeteppe, noen fine gamle leker, bøker som ligger, dekorative kurver. Det kan også bli fint med punktbelysning på hyllene.

  Ønsker deg en god dag, Anine!

  Klem fra
  Anette Willemine

 3. Jeg fikk samme idè som damene over når jeg fikk se denne kroken, så det MÅ jo bare være en god plan? *fnis* evt også ha en slik tverrstang til kleshengere? enten til snuppas fineste kjoler, karnevalsklær eller dukkeklær?

  håper du får en fin dag 🙂 *klem idun*

 4. Hei blomst!! Du må sette opp gardinstenger fra topp til bunn og henge søle kjoler og tunika så har hun sin egen walk in closet!! Ettersom hun blir større og klærne lengre fjerner du annenhver stang!! Vi har til tomine og det er så smart!! Lykke til!! Plassen du har her er jo perfekt til dette!!!

 5. Anonymous

  Hei

  Syns bloggen din er så fin, du er utrolig flink:-)

  Jeg også tenkte hyller der akkurat som de andre to. Er nok det mest praktiske ja:-)

  lykke til…

  Klem fra Heidi:-)

 6. Jeg tenkte også en høy, flott skapdør med mange hyller innenfor da jeg så bildet. 🙂

  En annen idé jeg fikk var å lage det som et lite prøverom for den lille prinsessa di, med forheng, speil, knagger og en liten krakk! Hun kan sikkert ha nye moro med det. (Kommer selvsagt litt an på hvor stor plass det er i den lille kroken, det er litt vanskelig å se på bildet.)

  Ønsker deg en fin dag! 🙂
  Klem

 7. Jeg tenkte, som fler, på stenger. Savner det på jentenes rom. Hyller har vi nok av utenom. De elsker jo sitt kleseguttøy og det er så kjekt når det kan henge og ikke KRØLLES ned i en kasse.

 8. Hei hei, og tusen takk for lykkeønskningene på min snuppes 9 års dag i går! Kjempehyggelig! 🙂 Jeg skal love at det var ei som var fornøyd når dagen var over, ja 🙂

  Oj, det første jeg tenkte når jeg så plassen du ikke er sikker på hva du skal gjøre med, var å lage det om til en egen krok med utkledningskær og tilbehør. Kanskje noen stilige oppheng til hengere nederst og hyller over til tilbehøret. Et stilig punktlys også for å fremheve kroken. Litt sånn teateraktig hvis du skjønner hva jeg mener? 🙂
  Så spennende, gleder meg til å se hva du finner på!

  Ha en strålende dag Anine! 🙂

 9. Vi fikk en slik sak på badet og har kjøpt hobby plater som vi har delt opp i passe str til hyller. Og hyller er jo en ting man ikke kan ha formye av..

 10. Jah… Alle mine tips har kommet inn allerede. 😉

  Ha en herlig dag! 😀

 11. Hmm, jeg tenkte nok hyller nå jeg så den nisja jeg også, ikke så enkelte å komme på noe unikt! 😛

 12. Oh, oppbevaring hadde jeg laget. Du kunne jo hatt hyller øverst og så en liten skuff nederst med pute på og litt avstand opp til hyllene? Da blir det en liten leseplass. Kan ha bøker på hyllene øverst. 🙂 Litt vanskelig å vite hvor bred nisjen er.

 13. Tusen takk for hilsen inne hos meg som gjorde at jeg fant fram til deg! Kjmep fin blogg, synes det er så gøy å se hvordan uferdige prosjketer tar form!!! Blir gøy å følge deg videre!!
  Synes det hadde vært lurt med hyller inni den lille kroken. Det er noe jeg savner her både til bøker og kurver med leker…
  Ha en fin dag!
  Klem Annette

 14. Hei sann,

  Litt vanskelig å se dybde og bredde utifra bilde… Så om det er plass hadde det kanskje vært en ide å kombinere flere av forslagene over.

  Det som slår meg (om det er plass) er et dukketeater. Skjær til en mdf plate, som du fester med “dørhengsler” i den ene siden og en låsekrok på den andre siden. En slags port.. Over porten kan du lage et forheng som trekkes til side når forestillingen starter.

  I høyden over kan du ha hyller.

  Likte snøstorm sitt forslag også med å lage en sitteplass/lesekrok nederst.

  Lykke til og ha en super dag!

 15. Ser du har fått mange flotte forslag, tenkte det samme som de ovenfor her, så jeg sier bare lykke til! Tenker du finner på noe lurt og veldig fint:)
  Ha en fin dag!
  Klem, Lene

 16. Hyller med plass til lekekasser/små kurver tror jeg hadde blitt fint : )

 17. Veldig fin blogg du har, og spennende å følge med på husbygging. Mange flotte forslag her ang. kroken. Ser ikke helt hvor stor plass det er her, men hva med å lage til et lite “sminkebord”, med speil med lyspærer rundt, og en liten krakk foran. Husker jeg syntes det var veldig stas med sminke når jeg var liten. Man kan lage en liten kjøkkenkrok med komfyr og hyller over. Ellers en disk til butikk. Ellers er det jo mange som foreslår hyller, som også kan være praktisk. Forheng til “prøverom” var heller ikke dumt.
  Man kan henge kroker i taket (fåes på IKEA) med huske, så kan hun ha en liten “hengekrok”. Mye gøy man kan finne på!
  Gleder meg til å se utfallet.

 18. Jag tycker absolut att ni ska bygga in en bokhylla med plats för leksaker och fina ting! Lycka till! Kram Alexandra

 19. Hva med å begynne midt på veggen og bygge hyller oppover og ha kosekrok med en deilig stor pute og en leselampe over den ?! Da slipper du at hun begynner å klatre i hyllene, fordi de begynner et stykke opp på veggen. Hvis du fester en lampett under nederste hylle men som er så høyt at hun ikke kan nå den hvis den blir varm,samt en liten sperrekant foran hyllene som er over så ikke bøkene risikerer å falle ned på henne, men står støtt, så er kroken “sikker” også. Da har hun en fin eventyrkrok 😉
  Når hun blir større, kan du jo montere en taustige ved siden av, slik at hun kan nå bøkene selv.

  Ønsker deg og snuppa di en fin kveld 🙂
  Klem, Line

 20. Hei.

  Her var masse flotte forslag. 😉

  Her kommer mitt.
  Lage til to hvite skap øverst til oppbevaring. Under ville jeg ha laget til hjemmelaget dukkehus over flere etasjer. Det må vel være en drømm for en liten prinsesse, og tenk hvor gøyt dette må være for en interiørinterisert mor. 😉

  Her er det bare fantasien som kan stoppe deg.

  Lykke til.

  vivian

 21. Hva med å lage hyller som kan brukes til dukkehus? Forskjellig tapet bak…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *