INNFLYTTING I VILLA VON KROGH!!!

GOD DAG ALLE SAMMEN!
Her i Anineland går det 100. Jeg jobbet i huset hele gårsdagen, så derfor ingen innlegg i går. Det er ikke så mye nytt å ta bilder av i huset enda heller, men jeg lover å pøse ut bilder etterhvert som det er fremgang. 🙂
Dagene fremover blir ganske heltiske både på jobb og hjemme, så det blir antagelig lite overskudd til mye blogging.
Mannen mener at vi skal ha vår første natt i huset i dag. Det er helt ok for meg… 🙂
Ellers i huset er det endel som gjenstår. Kjøkkenet er ikke ferdig siden det kom feil skaper og det var fargeforskjeller etc. Badet er ikke flislagt og soverommet vårt blir brukt som lagringsrom enn så lenge. Mange småting som gjenstår…
Nå skal jeg kose meg med en kaffekopp og nyeste utgaven av Vakre Hjem før Emma skal hentes i “bagehagen”.
Ha en finfin mandag!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *