INNFLYTTING I VILLA VON KROGH!!!

GOD DAG ALLE SAMMEN!
Her i Anineland går det 100. Jeg jobbet i huset hele gårsdagen, så derfor ingen innlegg i går. Det er ikke så mye nytt å ta bilder av i huset enda heller, men jeg lover å pøse ut bilder etterhvert som det er fremgang. 🙂
Dagene fremover blir ganske heltiske både på jobb og hjemme, så det blir antagelig lite overskudd til mye blogging.
Mannen mener at vi skal ha vår første natt i huset i dag. Det er helt ok for meg… 🙂
Ellers i huset er det endel som gjenstår. Kjøkkenet er ikke ferdig siden det kom feil skaper og det var fargeforskjeller etc. Badet er ikke flislagt og soverommet vårt blir brukt som lagringsrom enn så lenge. Mange småting som gjenstår…
Nå skal jeg kose meg med en kaffekopp og nyeste utgaven av Vakre Hjem før Emma skal hentes i “bagehagen”.
Ha en finfin mandag!
Klem

18 Comments

 1. He – he. Simen sier bagehaven…. Skjønner ikke hvor han har HAVNE fra – vi bodde i Groruddalen før vi flyttet til Gudbrandsdalen – ingen av plassene er spesielt kjent for å si “haven” 🙂

  Kos deg med kaffe & blad!

 2. Så spennende med første natt i nytt hus!
  Husker følelsen da vi våknet opp i vårt nye hus. Ubeskrivelig fantastisk!

  Lykke til! Nydelig hus dere har!
  Ha en strålende mandag:)

 3. Den lange veien går mot slutten. Første natt i nytt hus, så gøy!
  Gleder meg til alt er på plass og bildene fra huset begynner å strømme på.

  Klem

 4. Hei Anine

  Nå gleder jeg meg til å se hva du har gjort med villaen din 😀
  Det ser jo så utrolig flott ut, og følger spent med videre 😀

  Melissa

 5. Heisann.

  Så fint det blir hos dere, og for en fantastisk trapp! Lykke til med siste rest!

  Håper du får en fin uke.
  Klem fra Siddismamma

 6. Så gøy, Anine!! Lykke til med innspurten!!!

  KLem klem
  Anette:)

  p.s. nyyydelig trapp!

 7. Lykke til med flyttingen, tenk å våkne idet som er deres verk…spennende!! Gleder meg til å følge med her nå altså!!

 8. Nytt vakre hjem i dag, oh my god jeg må i butikken =))) Gleder meg allerde, hadde glemt å se i avtaleboka om det kom ut noe blad i dag. Noterer alltid ned når neste nr er i annmarsj. Flytting krever utrolig mye, all pakkingen himmel. Jeg kjenner til det ettersom jeg har begynt å pakke gradvis jeg også. Etterhvert så har jeg tenkt å blogge om vårt nye prosjekt, huset som vi har kjøpt og skal pusse opp og gjøre til vårt. Du har jo tatt “patent” på VILLA…von krogh. Jeg lurte på om jeg kunne kalle det prosjekt, villa Tverrteigen (som er adressen) . Har du noe i mot dette, jeg vil gjerne ha din godkjenning og respekterer det vist du ikke synes det er greit. Takk for tilbakemld. Ønsker deg og Emma en kjempefin dag. Klem, Mona

 9. Lykke til med første natten i huset, spennende ! ♥

  Klemmer Anette

 10. Kos deg med kaffe og blad. Så spennende med første natt i nytt hus – nyt det selv om dere ikke er helt i mål enda 🙂
  Klem fra Christine

 11. Oioiii!
  Sov godt i huset i natt, blir nok deilig å slå opp øynene imorgen tidlig og oppdage hvor du er! Ikke en drøm lenger* Hihi*
  Gleder meg til bilder! Klem fra meg

 12. Så gøy! Spennende med første natt i huset! 🙂

  Klem

 13. Lykke til med siste etappe 😀
  :o)

 14. Kos deg med første natt i det nye huset..Jeg følger spent med på utviklingen:)

 15. Hei. Jeg bygger selv nå.Lurer på en ting: har du mala veggene rett på gipsen? Hva med taket da, er det også malt gips? Utbygger sier til meg at det er helt vanlig, men jeg har aldri sett det gjort på den måten før. Hvis du har gjort det sånn er det ok, for huset ditt ser kjempefint ut 🙂

 16. Hei Anine, nå håper jeg du har sovet godt i drømmehuset!!! Så nydelig det har blitt hos deg!! Jeg elsekr den trappa og murveggen din blant annet!!! Knallfint! Ønsker deg alt godt i hjemmet deres!!! Klem og gratulerer, Marianne

 17. Ta det med ro. Der dere har ventet så lenge, enda litt til.. resultatet blir nok heftig! kos dere enn så lenge.
  kos

  xxx

 18. Håper første natt i nytt hus ga
  en god natts søvn 🙂

  Prøv å slappe litt av mellom slagene og da..
  ikke bra for kroppen at alt går i 110 hele tiden vet du 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *