KJØKKEN DEL 1

Hallo igjen!
Kjøkkenfremvisningen ble ikke helt som planlagt i dag. Jeg har brukt en halv time bare på å laste opp disse 3 bildene, så da lar jeg de andre få vente til i morgen. Har også problemer med å legge igjen kommentarer hos dere andre bloggerne. Det tar en evighet… Skal si det skal bli godt med skikkelig nett og ikke bare dette hersens mobilnettet.
Jeg får endel mail om hvor diverse ting i huset er fra. Alle sofene er fra Kina, det er de fleste lamper også. Skjellampene har jeg kjøpt hos Zanz, samme med bord og stoler. Lurer dere på hvor gulv eller andre ting er fra så kan dere se i DETTE INNLEGGET. Gardinene har jeg sydd selv, stoffet er fra Stoff & Stil.
Nå skal jeg ordne i stand til CHAMPAGNE & FONDUE kveld på kjøkkenet vårt. GLEDER meg!!!
Og tusen takk for alle koselige hilsener. Det varmer godt på en regnværsdag i Asker! Jeg lover å komme innom dere alle når nettet er litt bedre… 🙂
Enn så lenge… GLAD PÅSK!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *