NATUREN INN!

GOD DAGEN!

Kamera mitt er på plass, det lå i Aktiv bilen vår. 🙂 Lettelse…
Jeg har omrokkert litt i tallerkenhylla vår. Ramma til “Fader vår” har jeg kjøpt i Sogndal, disse får en billlig på loppemarkeder. Den jeg har sukker i, den hvite ovale tallerken og sila kjøpte jeg på loppis helgen som var for 5 kr stk.
Bibelen, sigarettskrinet og sølvet er arvegods etter mine besteforeldre Emma og Ludvig. Jeg har masse arvegods både fra de og Morfar på kjøkkenet. Kjempekoselig synes jeg! Spesielt nå om dagen som jeg savner de sånn…
Det går litt i bølgedaler det der… 🙂 Snufs.
Og når fruen er litt trist så tar hun seg en tur ut på skattejakt. I går så hentet jeg inn noen kvister som lå på bakken oppi skråningen for huset. Gratis og dekorativ dekor. Kan det bli noe bedre enn det? :)Hmm…
Nei nå skal jeg jobbe litt før jeg skal til Oslo på interiørveiledning. Mye å gjøre om dagen! Gøy!!!
Håper dere alle får en strålende dag!
Snart heeeelg! Og loppis… 🙂
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *