INTERIØR = LYKKE!

Jeg bare må vise dere mer av inspirasjonen fra det svenske meglerfirma! Herremin for noen vakre bilder! Elsker detaljebildene!
Lekre vannflasker og stilig med en skuff åpen…
Fikk du lyst til å dra på visning her…?
Detaljebilde! Me love!
En liten balkong som er innredet. Perfekt! Viktig med møbler slik at en får inntrykk av arealet.
Herlig…
Det gjør seg med litt stylingprodukter… Og murstein. 🙂
Dere kjenner jo meg…
Masse glede i disse bildene!
Noe som ikke er så glede er at jeg skal ned på Elixia straks på intervalltrening.
Pust og pes! Kondisen er ikke på topp! Enda… 🙂 Gruer meg… Haha.
Ha en nydelig dag videre! Håper dere ble glad av disse bildene dere også. 🙂
Klem

21 Comments

 1. å, flytte rett inn!! utrolig flotte bilder 🙂
  ha en strålende dag!
  klem fra Barbro

 2. Herlige drømme-seg-bort-bilder!♥

 3. Wow lekre bilder, de har virkelig fått frem det flott med leiligheten med den stylingen.
  Kunne fint sett for meg å bo der 😉

  Lykke til på treningen!

 4. Helt enig med deg. De var geniale.
  Stå på Anine. Dette klarer du sikkert bedre også 🙂

  Klem fra Line

 5. Herlige, og litt annerledes bilder ja! Er SÅ lei av å se de samme møblene og stylingproduktene gå igjen fra boligannonse til boligannonse… Skjønner at dette ga deg inspirasjon – selv om jeg tipper at du gjør jobben minst like godt som her 🙂

 6. Nydelige bilder – sol og farger. “Sliter” litt med formen her og. Kommer liksom ikke over kneika så denne uka har jeg lagt inn minst 3 økter med løping. Lykke til – også er det så godt etterpå. Hilsen Be

 7. Gosh!! så lekkert….
  Har fått meg et sånn lite magnoliatre nylig.. håper det blomstrer som dette iløpet av våren (når den nå endelig kommer…?)
  Klem

 8. så gøy å finne litt inspirasjon!!! lekre bilder!!
  jeg ser at din og min Emma har samme hest på rommene sine 😉
  lykke til med kondisen 😉
  klem Anne♥♥♥

 9. Nydelige bilder!!:) Den hadde lett blitt min hvis jeg var på jakt:)
  Lykke til på trening, jeg sliter med det samme, haha.. Kondisjonen har sett bedre dager for å si det sånn. Men det er bare å stå på, det blir lettere!:)

 10. Lykke til på trening, flinka! Jeg har veltet meg ned i sofaen mens guttene leker rundt med lekene sine og Sofie er en eller annen plass;-)

  Herlige bilder, spekket med masse nydelige detaljer.

  Klem

 11. Nydelige bilder.
  Koselig blogg du har.
  Lykke til på treningen. Har begynnt på treningsenter igjen etter opphold i noen mnd. Merker at kondisen ikke er som den skal.
  Klem

 12. Anine!! Trenger hjelp… Vurderer å selge leiligheten og trenger litt tips rundt designet.. Hva skal pakkes bort? Skal det lukte nystekte boller på visning? Skal det være så lite ting som mulig fremme? Pakke bort bilder etc?
  Kan ikke du skrive noen tips på bloggen din?

  Stooooor klem fra
  Christina

 13. Virkelig lekre og innbydende bilder ja 🙂

 14. Fantastiske bilder!!! Kunne flytta rett inn jeg også!

  Klem Kristine

 15. Hei ♥

  Utrolig mange lekre bilder!!! Blir hvertfall inspirert her!!! ♥

  Ang. den grusomme kommentaren du fikk (fikk et tips) så ble jeg fryktelig lei mej!!! Enkelte tenker ikke i det hele tatt!! Utrolig dårlig gjort!!

  Jeg fikk oxså en stygg kommentar under innlegget mitt “lysekroner” Jeg ble lei mej jeg oxså , men jeg sletta den ikke!! tenkte den kunne få stå der! Det som irriter mej mest er att dem kan holde på på den måten!! Det er jo kjedlig å måtte stenge for anonyme , for det dem fleste legger jo igjen koselige kommentarer ♥ Og det er jo det vi forventer oxså ♥

  Nei vi får stå på , støtte får vi hvertfall av alle dem hyggelige bloggjentene her inne som vi er så glade i ♥♥♥

  Bloggen din er kjempeflott ♥ Ønsker dej alt godt videre vennen!! Stå på ♥

  Med ønske om en herlig kveld ♥

  Klem Hege ♥

 16. Wow! Masse flotte bilder her!
  Jeg har vært ute på powerwalk i kveld, deilig!
  Nå er det natta:)
  Klem, Lene

 17. Her var det mange fiiine bilder ja 🙂 Det er viktig med detaljer, og når man jo skal selge en leilighet..å trekke dem fram og vise dem. Husker jeg solgte min egen lille tre-roms i Oslo for noen år siden. Jeg hadde pusset opp blan annet kjøkkenet med mursteinsvegg. Det var så spesielt den gangen, at den kom på coveret gitt..hele det salige kjøkkenet. Det var gøy. Det trakk mange interessenter bare dt bildet gitt. Det morsomte var at jeg stylet og ordnet selv, og fikk noen knallfine bilder. (ja, for bilder er jeg ikke sååå god på)

  Det er jo knall at du nå har fått masse mer inspirasjon og motivasjon til jobben Anine. Da er det ikke rart om du er gira 🙂
  God klem fra Line

 18. Hei Anine,

  Ja, det var sannelig fine bilder og leilighet!
  Og så må jeg jo rose deg for den fine bloggen din og ditt mot og positive
  energi! Stå på videre !! Motgang gjør en sterk og misunnelse er en ondskap.

  Jeg ønsker å tipse alle der ute om vår leilighet som er til salgs nå. Det er med tungt hjerte vi flytter fra det som har vært vårt
  Paradis i 6 år. En sjelden anledning, midt i Oslo by.

  EDENS HAGE! Verdens beste sted og bo. En skjult perle. Skjermet og fantastisk hage med eple- og pæretrær, barn som løper fritt omkring. Her føles det trygt og godt. Parkering i garasje. Ekte idyll!!! Her kan man ha
  17.mai frokosten, barneselskap og sene sommerkvelder i hagen.

  FINN KODE: 22166485

  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=22166485&sid=xz3DEA0B59C138533

  monica@dottno.com

 19. Når flytter vi vennen ?! 😉
  Det var virkelig nydelige bilder!

  Ha en super dag♥
  Klem

 20. Ja, Alvhem Mäkleri er en stor inspirasjonskilde for meg også i innredningen. 🙂 Men jeg må si at etter å ha fulgt med på annonsene der i snart et år, så blir det veldig mye likt der også.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *