EMMA PUSSER BILEN!

Denne lille jenta mi skal som regel gjøre det samme som de voksne… Noen som kjenner seg igjen? 🙂
Når jeg lager middag lager hun middag, når Mamma maler så skal Emma male, og når Onkel pusser møbler pusser Emma også. Men denne gang var det bilen som fikk gjennomgå. Med pussepapir ble bilen fin og ripete! Takk for at du passer på gullet Per Olav. 🙂 Man kan ikke annet enn å le…
Søte jenta mi!
Hun er som regel en engel, noe hun har arvet av meg. 🙂
Jeg var en engel som barn… Men innimellom kliner hun til ved og være litt mer Fredrik, nemlig ramp!
Og trassalderen har blomstret for fullt med varmegradene! “Jeg vil ha, jeg vil ikke” osv… Hun er som barn flest, en prøvelse for foreldrene. Men hva gjør vel det når hun kompanserer ved å si at hun elsker meg. Smelt!
Kunne ikke tenkt meg et liv uten jenta mi…
Nå håper vi på en familieforøkelse snart! Ikke gravid enda da, men men… Det kommer vel? 🙂
I morgen kommer interiørveiledningstips! Christina har etterspurt noen tips i forbindelse med mulig salg av leiligheten sin. Og det skal du få søta!
So stay tune…
Blogges i morgen!
Ha en flott ettermiddag/kveld!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *