WALK-IN-CLOSET NEXT!

Hei igjen…
Ikea ble utsatt til i morgen. Vi skal montere garderobe på walk-in-closet i stedet. Helt ok for meg! 🙂
Bilder kommer i morgen…
Dere får nøye dere med noen bilder fra kjøkkenet så lenge.
Ha en fin kveld alle sammen!
Klem

16 Comments

 1. I like! Herlig med walk-in, da! Blir nok kjempebra. God pinse til deg og dine 🙂

 2. Nydelig, Anine! 🙂

  Håper dere har gode dager!

  *klem* ♥

 3. Nydelig kjøkken:)
  Gleder meg til å se skapet:)
  Kan jeg spørre hvilken takhøyde dere har på kjøkkenet? Har kjøpt en likedan skjallampe, men har ikke fått den opp enda…
  Takk:)
  Merete

 4. Jeg bare ELSKER den teglesteinsveggen din altså!! Går et sukk i meg hver gang jeg ser den.. Gleder meg til å se walk in closet`et 🙂

  Klem

 5. Hei Anine! Nå har jeg hatt meg en oppdateringsrunde på innleggene dine, jeg har ikke hatt så mye tid til nett i det siste. Du har virkelig fått det flott og jeg gleder meg til å se badet helt ferdig.
  Ha en super duper helg ;))

 6. Ser gjerne meir kjøkken bilete eg;) Kan ikkje få nok av det kjøkkenet ditt! Likar og veldig godt golvet ditt… Og forresten likar heile huset;)))

 7. Hej. Nydelige bilder du har lagt ut. klem fra Monica

 8. Så utrolig fine bilder! Blir såååå sjalu! Har lyst på lampene, bordet, stolene.. og den murveggen!! Det er sånn jeg planlegger å ha i mitt kommende hus!! 😉 hihi jeg syntes det er skikkelig stillig!:)

  Gleder meg til å se Walk in closet! 🙂
  klem

 9. Herlige bilder, jeg bare elsker det kjøkkenet ditt! 🙂

  Klem Wenche

 10. Ååå – Walk in closet! Min store drøm i livet 🙂 Gleder meg til å se bilder fra det!

 11. fantastisk flott kjøkken!
  så fint at alt er litt annerledes, ikke som hos alle andre 🙂
  nattaklem fra meg…som er litt småmisunnelig på ditt walk-in-closet!

 12. Nyyydelig kjøkken!
  … og så Walk in closet!!! Heldige du! Blir spennande å sjå!
  :o)

 13. Den teglesteinveggen var helt fantastisk. Skulle gjort mye for å finne en slik en på mitt kjøkken. Jeg som ble i hundre bare av å finne en liten lecastein-vegg bak et innebyggd garderobeskap i gangen min. Den ble øyeblikkelig malt rød, og et nytt stort speil med svart ramme ble kjøpt inn. Speilet er tungt som fy, men det passer perfekt der. :o)

 14. Det er bare lekkert.. her koser du deg tenker jeg… nydelig… men du.. følelsen med å få skap….. jeg lover deg.. det finnes ikke bedre!! jeg kalte det total lykke.. og det er det!! suss og klem.. god pinse

 15. Smadder sejt spisebord, flot at det er så rustikt og allevel femenint. I like 🙂
  Iben

 16. hei så flott hus du har 🙂 syns du at du får nok lys i skjellampene? tenkt å få meg en slik, men er bare en lyspære man kan ha i den vel ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *