HOS OSS…

Hei dere!
Her kommer noen bilder fra gårsdagen her på Konglungen. Vi hadde en fantastisk dag! Fredrik og Per Olav var meget fornøyde da de lærte Emma å skrelle reker. “Knekke hodet Mamma… 🙂 Mamma se nå! Knekke hodet Mamma”… Emma så stolt!
Min Mamma og Pappa var en tur på besøk de også, så jeg tok med de på en tur ned i Spirabukta. Det er så vakkert her ute nå. Liljekonvallen springer ut og solen glitrer opp sjøen. Det kan jo ikke bli vakrere!
Nå skal vi begynne med dagens gjøremål. 🙂 All maling er unnagjort, så i dag er det sying på agendaen!
Hurra for alle ferdigmalte møbler!!!
Ha en strålende dag alle sammen!
Klem

7 Comments

 1. Så herlig familie bilde. Kan virkelig føle man er der :). “Knekk hodet!!” hehe.. morsomt.

  Klem Madelén

 2. Så koselige!!!
  Knekke hodet, herlig!! hih! Kjekk kunst å kunne det..
  SÅ deilig at alle møbler er ferdig! Og sying er jo moro! Kos deg, Klemmer

 3. Det har blitt så flott hos deg, og her ser det ut til at det er hygge i heimen. Tusen takk for et hyggelig innslag du hadde om butikken for noen dager siden! Ønsker deg en fin uke videre. (en turbouke kanskje….)

 4. Konglungen og Spirabukta, er det der du holder til! Har ikke skjønnt det før jeg. Nydelig der ute. Var mye i Spirabukta i fjor. Du er nå heldig som bor ute på Konglungen da. Jeg er litt oppgitt over all skogen og snøen her oppe hoss oss av og til. Men nå er det nå skjønnt oppe på Drengsrud også. Og når vi får lyst å dyppe tærne i sjøen, så setter vi oss bare i bilen og triller ned til Spirabukta;)
  Du har fått det skikkelig fint i huset ditt. Helt nydelig, rett og slett.
  Ha en fin dag.
  Klem:)

 5. Klart det er gøy å lære noe nytt, å så det å få være midtpunkt også…;) De er jo bare så skjønne de små;D

  Nå frista det veldig med et skalldyrmåltid snart….:)

  Du har virkelig fått på plass mye nå, både i og rundt huset. Tenker du koser deg som bare det i ditt nybygde hjem:)Kjempefint!!

 6. Så flott de har fått det!!:)og Emma er jo heilt nydeleg!!!Likte det med rekene;) Bra fetter 1 og 2 gjer ein god jobb:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *