SMÅTTERI I HUSETS HJERTE

Pip pip… Et lite livstegn fra meg her rett før lalletid. Her jobbes det på spreng både med det ene og det andre. Vi skal som nevnt tidligere ha innflyttingsfest på lørdag, så nå går det i forberedelser til det. Så gøy!
Mer om festen kommer senere i uka… 
På kjøkkenet har jeg fått opp det lille hvite skapet som jeg kjøpte på loppemarked i fjor høst. Ja det tar sin tid… Og pappa har fuget flisene! SÅ fint!!! Tusen takk for hjelpen…
Og tusen takk til Moodies i Asker for utlån av diverse interiør til styling av bardomshjemmet til Fredrik!
Det er nå enn slik at det var noe smånips som ikke fant veien tilbake til butikken, men fikk bli med Anine hjem til Villa von Krogh i stedet. Fort gjort! Blandt annet denne søte telysholderen fra Krasilnikoff.
Hjerte har jeg laget selv. Med ståltråd og perler fra et gammelt perlekjede jeg hadde liggende. Så dere forresten reportasjen om monogrammer i Vakre Hjem? Fikk lyst til å prøve meg på perlebokstaver. De var helt skjønne!
Nå skal fruen lage ferdigsmurt til mannen og svoger før det er nattinatt.
Gjesp… Trøtt jeg… 🙂
Sov godt!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *