HVA SKJEDDE???

God mandag alle sammen! Anine har fremdeles litt bloggesperre! Innlegg nr 4 på rappen med planter og blomster i… Jaja, jeg håper det går greit. Har ikke så mye spennede å vise om dagen føler jeg. 
I går da jeg satt ute i solen fikk jeg en ny dose inspirasjon av Vakre Hjem og Interiør. Og godt er det, for jeg er lite effektiv om dagen. Turbomamma er omtrent i revers, ikke femte gir som vanlig! 🙂
Jeg har som kjent en sjenk som er i furu, den har ikke blitt gjort noe med enda. Planen har jo vært å male den hvit som skapet, men hva tror dere om mosegrønt? Kan det bli en fin kontrast til mursteinsveggen og spisestua? Alt er så hvitt der… Jeg har fått et grønt innfall. Har lyst til å “pusse opp” stua med en ny farge på veggen også, men nevnes det høyt er det vel en mann som bare rister oppgitt på hodet. Så DET lar jeg være…
Tilbake til mosegrønt! Hva tror dere??? Nå har jeg tatt inn den grønne klokka som dere ser i speilbildet i tv kroken, spørsmålet er om det blir fint med grønn sjenk i spisestua da. Eller blir det tooo much?

Usikker Anine… Og jeg som bare pleier å kjøre på. Som sagt… Revers!

 
 
Kubbestolen bor egentlig på kjøkkenet, så den skal ikke stå der med den grønne sjenken eventuelt! 🙂
Jaja, det ble noen ord det gitt. 
Jeg skal faktisk ta meg en bloggerunde jeg nå. En evighet siden sist… 
Håper alle dere søte får en fin sommerkveld!!!
Klem
Anine 

20 Comments

 1. Kjør på med mosegrønt!

  Jeg er enig med deg og tror at det kommer til å bli en fin kontrast til den grå veggen! Kubbstolen din er bare vakker… 🙂 Nydelig farge!

  Ha en strålende mandagskveld i solen!

  Silje 🙂

 2. Jeg tror det blir knallfint med grønn sjenk jeg….litt lei av at alt og da mener jeg alt skal være hvitt!!

 3. kjøre på, sier jeg! mosegrønt blir bra 🙂
  kanskje det vil hjelpe på inspirasjonssvikten??
  sender herved litt inspirasjon din vei 😉
  mandagsklem fra Barbro

 4. Trur det blir fint med grønt!
  Ihvertfall viss det skal stå mot den rødlige murveggen… Liker fargen på stolen din, og den passer jo godt med veggen 😉

 5. kjør på med mosegrønt. DEt er jo bare å male over igjen om du skulle bli misfornøyd;)
  Gleder meg til å se jeg:D

  Lykke til
  klem fra siri

 6. Kubbestolen var herlig, og i deilig grønnfrage. Kan bruke mer av den… Kos deg i sommerkvelden.

 7. Hei hopp!! Har aldri vært på kistefoss museet, så skal prøve det!! Send meg et pip, så kan vi reise sammen!! Tjolahopp!!

 8. wow! what a gorgeous party!
  beautiful decor!
  Rosa

 9. fint med kontraster Anine..
  ønsker deg en fin sommer!!!
  kos deg med malinga.. 😉
  klem Anne♥♥♥

 10. Bloggesperra er over like kjapt som den kommer skal du se – men ferie gjør jo godt for alle og enhver :o)

  Alt er jo en smakssak – jeg får litt noia av mosegrønt men det passer jo fint til murstein. Selv hadde jeg nok tatt enten kubbestolfarge (selv om den står på kjøkkenet) eller gone crazy og tatt samme blågrønnfarge som klokka :oD
  Lykke til med maleprosjekt – det blir bra uansett og blir det feil kan det males over :o)

 11. Veldig enig i at du skal kjøre på med mosegrønt!

 12. Stilig med mosegrønt!:) Kontraster er bra! Kjør på!:) Snart er du tilbake i 5 gir igjen skal du se..
  Ha en fin fin uke:)
  Klem camilla

 13. Klart du kan male grønt…..og funker det ikke så er det jo bare å male;) Dessuten så er det lov til å ta det litt kuli innimellom også. Maling kan vente en stund til turbo-formen er tilbake;)

 14. Bloggsperra går nok over skal du se 🙂

  ELSKER den kubbestolen din, kjempefin!!
  – nydelig farge!!

 15. Mosegront er faktisk veldig stilig. Har brukt det selv bade pa vegger og pa noen smating. Og som andre har sagt – det er jo mulig a male over om det ikke virker! Jeg kjorte mosegront pa den ene kjokkenveggen var med stort vindu og det ble veldig lunt med det svakt gule kjokkenet til. Ble en god overgang til alt det gronne utenfor.

  ha en god kveld!

 16. Go girl! Jeg er sikker på at det kommer til å bli tøft.
  Prøv..det er jo bare å male over dersom du ikke liker det;)

  Jaja..kos deg i revers du. Trengte sikkert en liten pause da. Godt det òg 🙂
  God klem fra Line

 17. Grønn skjenk høres jo fint ut så det ville jeg gått for. Bllir spennende å se resultatet. Ellers er det litt bloggesperre her og så jeg håper på at 17 åringen min skal gjesteblogge hos meg en dag… Det er sommer så vi tar det med rooo.. haster ikke. Ha en fin dag. Hilsen Be

 18. Kjør på! Elskte stolen din ja, fargen der var jo bare helt nydelig:)
  Lykke til:)
  klem:)

 19. Hei hei. Forandring fryder. Mal den grønn du. Det blir sikker flott.
  Klæm Susanne

 20. Er det ikke bare å gi gjernet??? Du kan jo alltids male den hvit igjen vist du ikke blir fornøyd.
  Jeg sier “Go 4 it”….

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *