I LOVE!

God dag alle sammen!
Nå har vi kommet oss hjem fra Göteborg. Deilig å være hjemme etter en uke borte. 🙂
Vi har kost oss masse med god mat, godt selskap og ikke minst noen fine interiørbutikker.
Bildet er fra en butikk i Göteborg som heter Casa Linne som blandt annet har mye lekkert fra PB HOME.
Fantastisk mye fint!!! Jeg tror PB HOME selges i Norge også, men det stod ikke noe på retailerlista på nettsiden deres. Noen som vet? Jeg har null peiling… De har mange fine produkter. Blandt annet runde puter i lin som det er så mange som har sendt meg mail om…
I går så var vi på shopping i Lexington butikkene i Marstrand. De har mye fint, men det kan bli litt for mye New England style etter min smak, men gud bevares! De har MYE fint i sin sjanger, men det passer ikke helt inn i “SHABBY GLAM” stilen min. Litt klær og noen hånklær ble det da… Både mannen og kona så fornøyde! 🙂
Fortsatt god sommer. Ha en fin tirsdag dere!!!
Klem

6 Comments

 1. For en vakker sofa 🙂
  I like it!!

  Så du har en mann som liker shopping?
  Gråter nesten her jeg sitter, hehe.
  Min er ANTI shopping, og da mener jeg ANTI!!!!

 2. For en fin liten sofa! Deilig med byferie og Göteborg har jo så mye å by på.

  Ha en fin-fin uke Anine:)

 3. Borte bra men hjemme best 🙂

  God Sommer videre til deg også 😉

 4. Så fine puter! Liker veldig godt dei lyse du har blogga om før, nydelige 🙂 PB Home kan godt få komme til Bergen også 😉 Ha en fortsatt super sommer! 🙂

 5. PB Home var ukjent for meg. Hmm. Men er det i denne stilen du viser her, så må det gjerne finnes en butikk i nærheten. Hehe.
  For en vakker sofa!! Helt nydelig.

  Klem,Line

 6. Casa Linne er min favoritt butikk i Gøteborg, og den ligger like ved Grand Mas ennå en kjempe fin butikk.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *