UTFORDRING! VIS MEG DITT…

Hva har du for et servise? Her i huset har det blitt samlet på CASAgent i noen år nå, men fremdeles er det noen tallerkener og kaffekopper som mangler. Det meste vi har er kjøpt hos Zanz i Lillestrøm. De har veldig bra utvalg og er litt rimligere enn Rafens og Traktøren. Jeg bare elsker pastellene! 
Tar dere andre bloggerne imot utfordringen??? Vis oss ditt servise…
Ha en fortreffelig aften! 🙂 
Klem 

4 Comments

 1. Skulle gjerne vist mitt, men. Et helt nydelig servise Anine. Jeg er enig. Men jeg er desverre ikke så imponert over holdbarheten på det..jeg samler ..nei..samlet nemlig på det samme servise. Flere med meg desverre har dårlige opplevelser med CasaAgent. Men veldig godt at ikke du har det da ivertfall!!og at du bare har gode opplevelser med det 😉
  Men det er flere serviser jeg er skuffet over. Stygge riper i “lakken” osv. Så nåprøver jeg meg rett og slett frem for å se hva som ser penest ut over tid..ingen riper, ingen avskallinger eller skår som ramler av, eller hanker som plutselig faller av. Serviser som ikke tåler oppvaskmaskin kan rett og slett ikke bo hos meg.

  Men at CasaAgent er et vakkert servise, det er det definitivt! 🙂
  God klem fra Line

 2. Så flott vennen! 🙂 Jeg har vist serviset mitt i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/2010/03/til-hverdag-og-fest.html Hvit lilje fra Pefect Home. Tidløst og lekkert, til hverdag og til fest!

  Ha en fin dag!
  Klem

 3. Hmmmm…kankjse det var en idé på en regnværsdag. Når inspirasjonen ellers er på bunn. 😉

  Flott servise du har, vårt er helt anderledes. Enkelt og HVITT. 😉

  Håper du har gode dager!

  *klem*

 4. Så nydelig det var 🙂
  Jeg henger meg på når jeg vender snuten hjem fra varmen i midten av august 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *