HER MURES DET PEIS

FOR en dag! 🙂
Vi har storkost oss alle mann. Mormor og morfar har vært på besøk, og Emma og morfar har murt peis på kjøkkenet. Hun har hjulpet til hele tiden. Gjett om muring var gøy! Pappa kommer tilbake i morgen for å fortsette. Dette blir fint tror jeg!

Nå skal jeg kose meg med blogger! Ha en finfin kveld videre… 
Klem 

18 Comments

 1. så stilig! Blir sikkert kjempeflott til slutt 😉 ha en flott søndag videre!

 2. Wow.. du er skikkelig heldig! Ønsker meg peis på kjøkkenet jeg også! Den tror jeg blir flott. Og de steinene er jo så lekre! Gleder meg til og se mer av den. Og det er en glede når barna hjelper så ivrig til. Da kan jeg bare sitte og beundre de. Koselig!

  Ha en fin kveld!
  Klem Ingunn

 3. Oii, blir nok råflott:) Gleder meg til å se resultatet 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld:)

 4. Åå dette gleder jeg meg til! Vi har satt opp 2 piper i huset, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan det skal bli på kjøkkenet… Flinke søte Emma!!

 5. søteste Emma er god som gull …!

  gleder meg til å se resultatet …!

  hvit, puff, har du fler på lager ?!?! …

  klem til deg

 6. Det blir knallfint!!! Haha, kjenner til den lille’hjelperen’ som vil være med. Min er nok litt for liten enda…, selv om det skal ikke stå på lysten hans.
  Gleder meg til å se resultatet:)

  Ha en super søndag, Anine.

  Klem

 7. Lekkert blir det!

 8. så stili 😀
  Godt me gode hjelpera 🙂
  Å æ tippe ho har hatt en super søndag 🙂

  Kos dæ her inne i bloggeland..

  Klæm

 9. Dette blir bra,gleder meg til ¨å se det ferdige resultatet..Ha en flott søndags kveld!!Klem Linda:)

 10. Så flink jente:)) Dette blir veldig spennande å sjå!! Ingenting er som peiskos når det er haust og vinter ute. Så er det så godt å få hjelp av familie og, det er så kjekt å seie at DEN har min far eller bror laga!! God kveld vidare til deg Anine;)

  Klem frå Ann

 11. Så flink Emma er! Søte de små når de vil hjelpe til. Her i huset går det i: hjelpe mamma, hjelpe mommo, hjelpe pappan min… Hun skal klare ALT selv og hjelpe alle oss andre *smelt*

  Gleder meg til å se resultatet! Jeg ELSKER mursteinen. Oppdaget istad at pipen i gamlehuset her er murt i samme stein, men kan vel ikke rive ned den dagen vi skal bygge vel.. *hadde pappa blitt fornøyd* Sitte å tegner peis til stue og kjøkken, men er jo sååå mye fint. Godt jeg ikke har liten tid.

  PS! You ROCK Anine, håper du rister av deg de anonyme som trenger et liv.. Missunnelse!

  Søndagsklem og god bedring til deg

 12. For en drøm med peis på kjøkkenet!! Ser ut til å bli utrolig fint 🙂

 13. Wow! Bare så langt ser det jo helt knall ut, kommer til å bli KJEMPEFINT!! Gleder meg til å se det ferdig! 🙂

  Klem

 14. ser ut til å bli kjempe fint jo!! 🙂
  så koselig å ha peis på kjøkkenet, godt med gode hjelpere;-)

 15. så fint det blir..liker så godt de mursteinene 🙂
  ser ut som Emma storkoser seg med muring..moro å få være med.. ;))
  ha ei fin uke Anine!!
  klem Anne♥

 16. Ja her blir det fint! Skal si datteren din er flink! Du også, jeg hadde aldri turt å la mine barn holde på..;-)
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
  Ha en fin fin uke!
  Klem Tone-C

 17. Og gjett om hun koste seg, tenkt å få lov til å hjelpe til å grise samtidig, så skjønn hun er.
  Ønsker dere en flott ny uke alle tre.
  ‘Klemmer fra Line

 18. Grua7peisen blir fanrastisk fin 🙂 Vi holder også på å lage peis, i stuen, og i morgen begynner forarbeidet, snakre base til omramminga etc. Omramminga skal lages av håndhugget, belgisk (eller var det nederlandsk…?) murstein, og blir kjempefin, tror vi her i Huset i skogen.

  Masse flott inspirasjon her hos deg, nydelig hus!

  Janna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *