TIDSPRESS…

Hei dere! Da har vi omsider satt oss ned etter en lang dag med en hel haug sysler. Det jobbes for fullt for å få ting ferdig til helgen. Lister på kjøkken, i hallen, ja i hele huset i grunn. Peisen ble omsider ferdig i kveld og huset står ganske opp ned. Herlig og slitsomt! 🙂 
Selv om det er litt slit er det jo godt å ha litt tidspress på seg nå. Vi gleder oss veldig over alle ting som faller på plass etterhvert. Peisen som Pappa har laget til oss ble helt kanon… Det kommer bilder av vidunderet i morgen!
Enn så lenge får dere kose dere! Nå er det beina opp i sofaen! 🙂
Jeg kommer sterkere tilbake i blogglandia etter fredag tenker jeg. Da roen har senket seg igjen…
Største klemmer

10 Comments

 1. Så flinke dere har vært!! Gleder meg til å se peisen 😉

  Du får nyte det som er igjen av kvelden!

  Klem Karina

 2. Gleder meg til å se peisen!

  Vi er i samme klemma:) Jeg åpner butikken om et par uker, så her jobbes det dag og natt. Men moro lell!

  Så godt å bli feridg med småplukk som gjenstår. Vi ble ikke 100% ferdig før den dagen vi skulle selge huset vi. Ting tar tid!

  Klem

 3. Gleder meg til å se resultatet 🙂

 4. Hei Anine!
  Takk for kos besøk :o)

  Mange herlige innlegg her hos deg siden sist jeg var innom; lillesnuppa som har fått smaken på shopping allerede – farlig, farlgi, men herlig, herlig.. ;o)

  Ønsker deg flotte novemberdager!

  Klem fra Hildegunn

 5. Gleder meg til og se peisen…
  ha en fin dag Anine..
  eddaKlememr

 6. Så flinke dere har vært !:-) GLeder meg virkelig ti å se peisen Anine!

  Håper du får en fin dag, her startet vi kl 05 idag igjen. OG jeg gleder meg til hun skal sove dupp, da er det rett ut på sofaen. Ikke laget for å stå opp før 6, men tydeligvis laget ei som klarer det.. *puh*

  Godklem J

 7. :-).. Jeg jobber absolutt bedre under press, rart hvor mye og fort ting går da:-)!
  Ellers gleder jeg meg stort til bildene!
  Klem Tone-C

 8. Tusen takk for hilsen Anine! Lykke til med prosjektene! Hva skjer til helgen da?
  Klem fra Christine

 9. Må bare si dere er super flinke 🙂 Gleder meg så til å se resultatet av peisen, blir helt sikkert nydelig 🙂

  Ha en fin onsdag 🙂

 10. Gleder meg til å se peisen!:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *