PEISEN PÅ KJØKKENET

Hallo i stua! :) 
Her i stua er det ikke så veldig koselig i kveld. Her er det nemlig plastikk over de fleste møblene og sparkelstøv i lufta. Men om det ikke er stearinhygge i kveld så er værtfall peisen ganske så ferdig. (mangler litt puss på hetta bare) Og jeg er kjempefornøyd!
Tusen tusen takk Pappa!!! Du er verdens beste murepappa og Emma Sofie er verdens søteste “rømmepeismurer”. 🙂
Om noen lurer på hvor steinen er fra så kjøpte vi den på finn.no. Fra en bygård i Kristiansand som ble revet. Hvis dere er på utkikk etter gammel murstein kan det være lurt å ta kontakt med firmaer som driver med riving av gamle bygårder rundt omkring. Kanskje de kan hjelpe. Mørtelen er en type lys marmormørtel som vi har kjøpt gjennom Aurskog Byggsenter, men denne kan helt sikkert bestilles mange andre steder.
Nå er det tid for tvkos og en kopp med saft. Nam! 
Ha en fortsatt fiiiin uke dere!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *