JULEPYNT TIPS OG ILD I PEISEN

God morgen! Her i huset har vi kost oss med ild i peisen til frokosten, og nå sitter jeg med kaffekoppen. En deilig morgen med andre ord! Emma og jeg har rukket å være hos frisøren allerede i morges også. Hun har klipt seg. Fått prinessehår… Så stolt og fin atte.
Dagen i dag skal gå med til å slappe av mest mulig. Mor i huset er ganske kaputt etter en travel uke. En lat helg skal jeg ha! Rett og slett. Kan ikke huske sist jeg hadde en slik en… 🙂 Og så er det jo greit å lade opp batteriene til min niese Josefine kommer på overnattingsbesøk senere i dag. Blir jo spennende å få de to snuppene i seng i kveld… 🙂 Emma gleder seg veldig!
Over til noe annet… Nå som julen nærmer seg med stormskritt tenkte jeg å dele noe jeg synes er fint å pynte med. Nemlig dekorasjoner med blomster, mose og lys. Og det er superenkelt! Det du trenger er noe å lage dekoraskonen i, mose, lysholdere, oasis, blomster evt annet pynt som kongler, kastanjer eller kanskje noen stjerneanis. Julekuler kan jo også være en idé?!? Her er det bare å la fantasien løpe løpsk. Bruk det du selv synes er fint. 
Der jeg har vokst opp var det stadig slike dekorasjoner, og spesielt i julen. Så for meg er det en del av julen.
Enten om du finner pynten hos Panduro eller ute i naturen… Jeg har fått kastanjer av Emma som hun har plukket i barnehagen, og lysholderne har jeg kjøpt hos Panduro. Hortensiaene, mosen og oasisen kommer fra Blomsterglede på Sandvika Storsenter. Hvis dere bruker friske blomster så glem ikke å ha vann på oasisen da… Det skjønte dere nok… 🙂 Haha…
Jeg gleder meg sånn til jul!!! Det er vel på tide å begynne med adventskalenderen til Emma snart også. 🙂
For november flyr vel like fort avsted som oktober gjorde. 
Jeg får fylle på koppen å legge meg under pleddet sammen med gullet. Vi skal se på Tingeling. 
Og med det håper jeg dere får en fin lørdag alle sammen! 
Klem

7 Comments

 1. Lekker oppsats, Anine. Ønsker deg en god og avslappende helg! 🙂

 2. Kjempeflott Anine ♥

  Ha en herlig lørdag!

  *klem*

 3. Fantastisk fin peis og en nydelig dekorasjon! Goood helg! 🙂

 4. Heisann!!Min mor lager jule oppsatser hvert år,ofte var jeg og min søster også med før jul,gode barndomsminner,som jeg tar med meg videre!!!Nydelig oppsats..ha en fin helg!!klem linda:)

 5. God laurdag!

  Klem E 🙂

 6. Flotte bilder som alltid.
  Tusen takk for kommentaren på bloggen min. Vi har hatt en super dag ute i skogen, kan se noe bilder på bloggen.

 7. Nøj hvor ser det hyggeligt ud.Er ny læser på din blog,med stor fornøjelse altid dejlig at komme ind og se hvad du nu har fundet på af spændende ting.Forsat rigtig god dag herfra Danmark
  Else Fogt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *