SOVEROMMET VÅRT

Et rom jeg ikke har vist mye av her bloggen er soverommet, så jeg tenkte jeg kunne vise dere et bilde jeg tok i går. Dette rommet er ikke ferdig møblert enda, så det er ikke så mye annet å vise. Vi mangler sengegavl og en godstol før rommet er ferdig. 
En ting jeg er veldig fornøyd med er vegg til vegg teppe. Det er helt fantastisk! Vi har det i walk in closet også. 🙂
Nå kommer det snart besøk av lille Josefine, så Emma og jeg skal opp å re opp sengen hennes nå. En som venter veldig her…
Fortsatt fin lørdag! :) 
Klemmer

Takk for alle stemmene på Bolig Pluss sin side forresten! 🙂 Om dere vil stemme på bloggen min kan dere trykke dere inn HER. Jeg er ganske langt ned på siden… Kanskje dere finer noen andre blogger dere liker som dere kan stemme på også! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *