HELBOM! JULETRE RETT VEST…

ÅRETS JULEKORT! Synes dette bildet passet bra som julekort i år. Dette er jo veldig Emma! 🙂 Kan tenke meg at oldemoren til Emma smiler godt når hun får det i postkassa si i Hafslo. Koselig!
For en god stund siden tok jeg et standpunkt om vi skulle ha den røde tradisjonelle julen eller den litt mer glamorøse. Endte opp med den glamorøse siden jeg synes den passer stilen vår best. Men så kom mannen i går…
Trepyntingen gikk rett vest for si det sånn! Ble langt ifra en hyggelig stund med julemusikk dere. Tanken var god. :) Det begynte med at jeg hadde gått på en helbom når det gjalt lysene, så de må byttes og nye lys må kjøpes inn før treet får pynt på seg. Og denne til tider så bestemte mannen min skulle plutselig ha røde kuler på treet, noe jeg har styrt unna med vilje. Julepynten jeg har kjøpt går i pasteller, for det er det jeg bestemte meg for og det vi har i huset ellers. “Anine, det blir ikke jul uten røde kuler!” Da var den planen gått i vasken. Det blir som det blir… En nydelig samling av pasteller, gull og rødt. Guri malla altså! At en mann kan ha så mange meninger om hva som burde være mitt felt! Jeg vil bestemme selv Krogh!!!
Denne interiørinteressen din stiger stadig skjønner jeg! 🙂 Det er virkelig ikke nødvendig!
Så kjære nissse! Jeg ønsker meg en Fredrik uten så mange meninger om interiør. Er det mulig mon tro?
Eller på en annen side. Han har jo snart bursdag og jeg ønsker meg nye puter til sofaen… 😉 2 fluer i en smekk?!?
Dere skal få se treet så fort det er pyntet ferdig! Kan tenke meg dere gleder dere… Haha.
(mannen er litt søt også da) Veldig søt faktisk… Men bare irriterende flink til å overtale meg…
Nå skal jeg straks hente julekortene. Og så må vi ut på lysjakt… Mannen og jeg. Hånd i hånd…
Ha en kjempefin dag alle sammen!!!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *