HELBOM! JULETRE RETT VEST…

ÅRETS JULEKORT! Synes dette bildet passet bra som julekort i år. Dette er jo veldig Emma! 🙂 Kan tenke meg at oldemoren til Emma smiler godt når hun får det i postkassa si i Hafslo. Koselig!
For en god stund siden tok jeg et standpunkt om vi skulle ha den røde tradisjonelle julen eller den litt mer glamorøse. Endte opp med den glamorøse siden jeg synes den passer stilen vår best. Men så kom mannen i går…
Trepyntingen gikk rett vest for si det sånn! Ble langt ifra en hyggelig stund med julemusikk dere. Tanken var god. 🙂 Det begynte med at jeg hadde gått på en helbom når det gjalt lysene, så de må byttes og nye lys må kjøpes inn før treet får pynt på seg. Og denne til tider så bestemte mannen min skulle plutselig ha røde kuler på treet, noe jeg har styrt unna med vilje. Julepynten jeg har kjøpt går i pasteller, for det er det jeg bestemte meg for og det vi har i huset ellers. “Anine, det blir ikke jul uten røde kuler!” Da var den planen gått i vasken. Det blir som det blir… En nydelig samling av pasteller, gull og rødt. Guri malla altså! At en mann kan ha så mange meninger om hva som burde være mitt felt! Jeg vil bestemme selv Krogh!!!
Denne interiørinteressen din stiger stadig skjønner jeg! 🙂 Det er virkelig ikke nødvendig!
Så kjære nissse! Jeg ønsker meg en Fredrik uten så mange meninger om interiør. Er det mulig mon tro?
Eller på en annen side. Han har jo snart bursdag og jeg ønsker meg nye puter til sofaen… 😉 2 fluer i en smekk?!?
Dere skal få se treet så fort det er pyntet ferdig! Kan tenke meg dere gleder dere… Haha.
(mannen er litt søt også da) Veldig søt faktisk… Men bare irriterende flink til å overtale meg…
Nå skal jeg straks hente julekortene. Og så må vi ut på lysjakt… Mannen og jeg. Hånd i hånd…
Ha en kjempefin dag alle sammen!!!
Klem

27 Comments

 1. Hohoho! Dagens latter! 🙂 Ler når jeg leste dette!

  Gøy at man kan dele interessen, men kanskje ikke alltid likevel…? Tenker det blir bra uansett jeg, du har jo smak!!!!

  God lysjakt! 🙂

  Klem Camilla.

 2. Her kjenner jeg meg heldigvis ikke igjen 😉
  Her får Grevefruen selv bestemme juletreet, til stooooor jubel for henne selv!

  Klemmer i fleng!

 3. Hehehehe! Kan tenke meg du var lykkelig ja! ;P

  Her spør jeg gubben og får som regel svaret “Jeg ser ikke sånn….” og da kan han ikke klage! :))

 4. FANTASTISK morsomt, og gjett om jeg kjenner meg igjen. Desverre, får en vel si så har mannens interiør interesse bare steget i takt med min egen. Eller hvertfall meningene hans, til min store fortvilelse!!:)

  Gleder meg til å se treet, men jeg er ganske sikker på at det blir vakkert uansett:)

  Ønsker deg en riktig god uke!
  Hilsen fra Lene.

 5. Heisann

  ler 🙂

  Mannen min kjøpte to glassnisser for 4 år siden
  og de ser så sinna ut, men han husker de hvert
  år dessverre 🙂 så da må jeg ta de fram 🙂

 6. Hehe, jeg ler for jeg kjenner meg så igjen. Jeg vil gjerne ha hvitt og sølv jeg da. Men han vil ha den gammeldagse norske og med full pakke og norske flagg. “Jeg vil ikke ha noen designer tre i mit thjem” sier han.

  Så iår har jeg løst det ved at jeg kjøpte et lite grantre i potte som er bare min og som jeg pynter som jeg vil, i hvitt og sølv. Det står foran inngangen til kjøkkenet på en gammel tre kasse.

  Dette treet kan plantes ut til våren så det er jo bare bonus med det lille ekstra treet.
  Da svarer mannen “ja, hvis du klarer å holde liv i den fram til da…..”

  Men vi er venner for det. Idag skal vi ut og kjøpe det store treet, hånd i hånd og med ungene. Hehe

 7. hahaha :))
  herlig innlegg og jeg kjenner meg igjen.. Min mann har og veldig økende interesse for interiør og jeg både liker det og ikke liker det . Men.. Han kommer jo hjem med fine gaver av og til da og DET LIKER JEG hihi :))
  Kos dere idag. Gleder meg til å se juletreet..
  Klem,Kari

 8. flere som har juletre diskusjoner, godt å høre. Jeg så meg ut noen fine her om dagen når vi var på besøk hos mine foreldre som er 15 mil unna Oslo. tankte dette fikk vi med i skiboksen som var tømt for gaver, lurt tenkte jeg. Men så kommer det hånlig fra Husbonden-, kjenner deg og dine juletrestørrelser. Blir ikke aktuelt!! Og slik gikk nå diskusjonen den dagen…… du har kanskje lest om vårt første juletrehendelse. Den har nå gått igjen i snart 9 år.
  Kanskje på tide å glemme den snart.

  Lykke til, er han av den samme sorten..bilinteriserte innblandende mannfolk så er vi i samme selskap.

 9. Hahah, dette kjenner jeg meg veldig godt igjen i, Anine. “Min” Fredrik har tatt opp kampen med Halvor Bakke og skal plutselig ha meninger om det meste av hus og interiør. Men dette gjelder kun når det passer han selv naturligvis. OM jeg gjerne vil ha litt innspill en gang i blandt, så er det plutselig ikke interessant. Så de velger ut sine kampsaker tydeligvis.. Til min store irritasjon selvfølgelig !! 😉

 10. Herlig!! Lo godt jeg nå.. Mannen her er heller lite interessert, men får plutselig noen hang-ups.. Dette kunne meget vel vært en av hans ideer 😉 Trøsten er at det går over etterhvert – de resignerer 🙂

  Altarnativt hadde det vært morro å pakke inn nye puter til hans bursdag og strålende overlevere.. Og selvsagt ha en annen pakke på lur -noe riktig “mann’ete” 🙂

  Happy days!

  Klem

 11. Heheh Artig å høre at det er flere der ute med samme “problemer” 😛 Ha en flott uke videre 😉

 12. Anonymous

  så kult julekort.. regner med at det detter ned ett kort i min postkasse også 🙂
  hils Bobbie
  Hege

 13. Hehe høres akkurat ut som oss! Vi kjøpte røde julegardiner til stua ifjor (angreangre…) og de måtte såklart opp i år, i tillegg til at jueltreet kommer til å bli pyntet i gull og rødt. Trøster meg med at selv om jeg ikke synes det er den fineste julepyntingen så er det veldig koselig med rød og tradisjonell jul:)
  Klem fra Kristin

 14. Anonymous

  Nydelig julekort!

  Jeg vil bare si at jeg blir inspirert av bloggen din og skal i gang med et malerprosjekt. Jeg lurte derfor på om du kunne gi meg detaljene på maingen du brukte på sjenken mot murveggen? hadde satt veldig pris på hjelp 🙂

  Katrine

 15. hehe..ja jeg kjenner igjen mannen i huset:) kommer ikke så ofte med innvendinger men det hender.. de blir raskt snakket bort..hehe.. ellers har dere hærlig julekort.. virkelig fullt av sjarm:) ha en flott førjulstid.. juleklem

 16. Hehe. Fantastisk søtt julekort da:). Ja, ikke alltid greit med de mennene.
  Lykke til.
  Klem Alfa

 17. Så utrolig herlig bilde 🙂

 18. Skjønn, klissete og lur Ole Brumm jente! Så absolutt et passende julekort. 🙂

  Er helt enig med mannen din jeg faktisk. Røde julekuler mååå det være på et tre. En liten kræsj med pasteller går også helt fint. Må jo ha litt tradisjonspynt i stugu også. Gleder meg til å se! 🙂

 19. Hi, hi,

  Kunne skrevet det selv. Plutselig skal mannen ha mange meninger om interiøret…?! Det er liksom min greie…kunne ikke vært mer enig.

  Sikker på at treet blir veldig fint likevel.

  Klems Sarita

 20. Så herlig julekort ! =) Så gøy at oldemoren er fra Hafslo ! =) Forresten, ein seier på Hafslo (meiner det er i hvert fall det me sogndøle seier). Om sogndal seier ein i Sogndal, rart, men uansett- det har jo ingen betydning 😉

  Ang juletrepynting så hadde eg en fin diskusjon med sambuaren min i fjor, eg ville nemlig ikkje ha noko glitter på treet- kun diverse kuler som eg hadde samlet opp under to hybelår i Oslo. Og heldigvis vart det som fruen ville og juletreet blei nydeleg ! I år vart det ikkje noko tre, men me reiser begge to heim til Sogn når det nærmar seg jul- eg til Sogndal og han til Ornes (Urnes) 🙂

  Han har heldigvis ikkje noko særlig i mot det eg handlar inn, som han seier sjølv, det meste er som oftast greitt, men om han er ueinig- seier han i fra.

  Ha ein fin kveld =) Gledar meg til å sjå bilder av juletreet dikkas =)

  P`S- tusen takk for svara me fekk vedr. oppgava eg og ei studievenninna hadde om Riviera Maison 🙂

 21. Åååå dååån Anine!!! Dette var herlig skrevet. Jeg digger personligheten din og måten du formulerer deg på… Helt skjønt spør du meg..

  Hånd i hånd…hehe…biter vi på den akkurat nå da Hehehe!!!

  Ha en koselig kveld, forhåpnetligvis med like meninger :)))
  Klemmer

 22. Hi hi… Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din.

 23. Dette fant jeg mye trøst i, hihi, hihi!!:-)

  Ikke bare jeg som har en mann som skal stikke nesa si borti ting han selv har erklært at han ikke har interesse av;-)

 24. He he du er nå festelig og søt da:)Du får pynte treet først uten de røde kulene og ta bilde…så henger du de opp etterpå:):)så får vi se treet med og uten røde kuler..
  ha en kos kveld hånd i hånd….
  klem klem

 25. Anonymous

  Velkommen i klubben! Jeg hadde bestemt at vi skulle ha sølv og hvitt til jul,men så er det jo denne mannen da..Når ble han så interiørglad, noe har skjedd som ikke jeg har fått med meg.. Nå har han til og med byttet ut vilmarksliv med Vakre Hjem..hmmm.. Har mennene til de interiørglade fruene fått ett slags “blande seg opp i interiøret syndromet”nå i julen? Jeg vet ihvertfall at min har fått det. Og jeg som så for meg HVITT&SØLV til julen i det helt nye huset vårt.Pokker heller..

 26. Så koselig julekort, virkelig herlig!
  Her er det også litt sånn, jeg har endt med å ikke ta ned julepynten som er mest skrikende i fargene. De ligger igjen på loftet 😉 Jeg vil ha et tre slik min mormor hadde, hennes juletre var alltid pyntet i hvitt, sølv og gull – ikke som hjemme hos meg hvor det var alt av farger!!!
  Gleder meg til å se bilde av juletreet deres, det blir sikker rålekkert 🙂
  Klem, Mette

 27. Hehe, ja er de ikke skjønne når de plutselig har meninger om interiøret! Grr…
  Her har jeg lenge gått og siklet på og bytte ut møbelemanget i stuen, vi har noen store kolosser av noen bokhyller blant annet – i bøk, som vi kjøpte på IKEA for 10 år siden!
  Joa, han har ikke sagt et pip om møbler før vi står i butikken og jeg sier at de der, de har ejg lyst på (Liatorp fra IKEA!)
  Men da, da har han plutselig mye han skulle sagt ja, og nekter på at vi skal kjøpe de, de ser jo gamle ut!

  Han vil myyyye heller ha de hvite, glinsende møblene som står litt lenger bort!Pføy….

  Så da ble det ingen møbler og ingen flere “ruslinger” hånd i hånd på IKEA!

  Men lykke til med juletreet, det skal jo tross alt kun stå fremme noen uker, hihi:))

  Gleder meg til bilder ♥

  Klem Line

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *