JULESTRØMPE BY ANINE OG FRIERI I FAMILIEN!

STORE julestrømpa henger nå klar til at nissen kan nisse litt med den i natt. Er en spent Emma som legger seg nå… Strømpa har jeg laget av sekkelerret og lin fra Stoff og Stil i Drammen, og selvfølgelig en fjærboa fra samme sted. Ble overraskende fin til tross for mine syferdigheter synes jeg. For jeg kan virkelig ikke sy!

Ja nå er det juleklart i huset. Gleder meg til å få besøk av søteste onkel og tante, mamma og pappa, lillesøster Martine, niese Josefine, svigermor, svoger og ja… Det var det. Vi blir 11 stykker i morgen. KOS! 
Noe annet KOS er at min lillesøster ble fridd til i kveld. GRATULERER TIL MARTINE OG PATRICK! Jeg er SÅ glad på deres vegne! 2 strømlinger som fant kjærligheten… Fantastisk! Tenk at den lille ungen av en søster skal gifte seg… Snufsers! Det må jo bli Strømmen kirke?!? Der giftet vi oss også… Lykke på jord! Vi gleder oss. 🙂
Og med det er det vel på sin plass å ønske alle en trivelig jul! GOD JUL til alle lesere!!! Nyt julen og ta vare på deres kjære… 
Kliner til med en NUSS! 🙂
Nuss

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *