I DO IT MY WAY…

Hei i stua! 🙂 Et lite innlegg om bloggen min i dag. Er vel på sin plass… Det har etter tid bygget seg opp her…
For innimellom alle de fine ordene deres dukker det stadig opp drittkommentarer. At jeg ikke er kreativ nok, ikke viser til noe nytt, plutselig viser for mye nytt, om utseende, at interiørstilen min er stygg osv osv. Hva enn dere mener så er dette MEG, min stil og ikke minst min hobby og hverdagsglede. Er møkklei og oppgitt hvordan enkelte gjemmer seg bak “anonym”.  Jeg er åpen for konstruktiv kritikk, men å slenge inn en kommentar på at huset mitt er stygt… Hallo liksom! Det er jo ikke stygt! Jeg elsker det! :)  Og det er jo det som er viktig siden det er jeg og min familie som bor her!?!
Klart folk der ute har sine meninger, men noen av dere blir bare for dumme. 
Hvis det er noe dere savner på bloggen så er det bare å si ifra, men finn folkeskikken i dere da.
Er ingen vits i å “arrestere” meg ved å skrive at det er så mange andre bedre bloggere der ute enn meg og at jeg ikke fortjener å være på topplisten. Det er klart det er mange flinke bloggere der ute! Har jeg noen gang sagt eller skrevet noe annet? Jeg gjør min greie, og det får være bra nok… Hvis ikke er det tusenvis av andre å besøke.
Før har jeg publisert en del av de rare kommentarene bare så de andre skal se hvor dumme dere er, men det gidder jeg ikke lenger. Dritten går i søpla fra nå av. 
Jeg rister på hodet… 
Og med det skrevet skal jeg kose meg i den fine sofaen i den fine stua mi! 
Ha en fortreffelig aften! Til og med dere anonyme tullingene…
Klem


PS! Gratulerer til Anetteshus.com for en 5. plass som årets blogger! Flink er du!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *