KAFFESTASJONEN VÅR

God tirsdag! 
Nå koser jeg meg med en kaffekopp. Ikke uvanlig! 🙂 Vi fikk jo noen nye kopper i julepresang også. Og som dere kanskje har fått med dere har jeg en forkjærlighet for CASAgent og de nydelige pastellene. De står pent og pyntelig på “kaffestasjonen”. Hvis du lurer på hvor man får tak i de har Zanz i Lillestrøm et stort utvalg, samme med Traktøren. Kaffemaskinen er fra Nespresso om noen lurer. 🙂 Deilig kaffe!
Har fått noen andre spørsmål om kjøkkenet også. Benkeplata er hvitoljet eik kjøpt hos Sigdal, og flisene er fra Flisekompaniet. Og deler av flisene er til og med lagt av fruen selv! Med litt hjelp og veiledning fra muremester Nils Bunæs, min kjære Pappa. 🙂 Selvfølgelig… 
Er da ikke så fingernem… 
Nyt dagen alle sammen! Jeg kommer tilbake senere i dag. 🙂 Må bare gå gjennom mailen og alle kommentarene først… Henger etter!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *