KAFFESTASJONEN VÅR

God tirsdag! 
Nå koser jeg meg med en kaffekopp. Ikke uvanlig! 🙂 Vi fikk jo noen nye kopper i julepresang også. Og som dere kanskje har fått med dere har jeg en forkjærlighet for CASAgent og de nydelige pastellene. De står pent og pyntelig på “kaffestasjonen”. Hvis du lurer på hvor man får tak i de har Zanz i Lillestrøm et stort utvalg, samme med Traktøren. Kaffemaskinen er fra Nespresso om noen lurer. 🙂 Deilig kaffe!
Har fått noen andre spørsmål om kjøkkenet også. Benkeplata er hvitoljet eik kjøpt hos Sigdal, og flisene er fra Flisekompaniet. Og deler av flisene er til og med lagt av fruen selv! Med litt hjelp og veiledning fra muremester Nils Bunæs, min kjære Pappa. 🙂 Selvfølgelig… 
Er da ikke så fingernem… 

Nyt dagen alle sammen! Jeg kommer tilbake senere i dag. 🙂 Må bare gå gjennom mailen og alle kommentarene først… Henger etter!

Klem

16 Comments

 1. Nyt dagen! Kaffemaskin står på ønskelisten her i heimen også!

 2. koppene er veldig veldig søte:)

  Fikk oss kaffemaskin til jul vi også, men heldigvis kan vi lage kakao og litt sånt på den også, for jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er en kjempe stor kaffedrikker. Men en gang i bland er det veldig godt:)

  Ha en fin dag, nå bærer det avsted på jobb jo meg.

  Klem fra camilla

 3. Kaffemaskin hadde vært noe, det. Da hadde jeg ikke gjort noe annet enn å drikke kaffe, tror jeg. Den du har var veldig fin, da. Jeg liker at den er så liten at den ikke tar opp hele kjøkkenbenken 🙂

 4. utrolig fine koppe! Fikk akkurat den kaffemaskinen til jul og lurte litt på om du kanskje kunne gitt noen tips på hvilke kapsler du liker best og hva det smaker av dem!? synes det er så vanskelig å huske det når man skal bestille nye!

 5. Hei Anine!! 🙂
  Du har en fantastisk blogg som jeg har fulgt i lang tid.. 🙂 Nydelig hus har du også!! Er så gøy å følge med på noen som har bygget hus siden vi gjør det samme nå.. 😉

  Kaffemaskinen ønsker jeg meg også!! 🙂 Må snart få kjøpt den!! 😉 Kos deg masse!!!
  Klemmer fra Cecilie 🙂

 6. Sef, Anine;))

  Gled dere, suppen er sååå god!!

  KLEM KLEM
  Anette

 7. Skjønne kopper og Nespresso sin kaffemaskin er jo gull verdt *me like* 🙂
  Ha en herlig tirsdag!
  smil og klem Nina

 8. la kaffemaskine er et must nå.. en glede i vinteren ,-men din var spes fin, også koppene…

 9. Hei!
  Holder på å bygge hus og finner masse inspirasjon på bloggen din 🙂
  Jeg så på et gammelt innlegg at du skulle ha 15 cm høye gulvlister fra Moelven og jeg lurte på om du kunne legge ut et bilde der man ser hvordan det ble? Har vært inne på nettsiden til Moelven og der kan jeg ikke finne så brede lister, vet du hva de heter?
  Til slutt lurer jeg på om listene dine har holdt seg fine? På byggevarehandelen hvor jeg spurte mente de at så brede lister kunne “bølge” seg etter at man har satt de på?
  Håper du har anledning til på svare 🙂

 10. God kveld Anine;)
  De er FLOTTE de koppene der, elsker fargene ♥
  Kos deg med kaffe og mail du, hihi…

  Klem Line

 11. Elsker CASAgent, men har bare noe fra en annen serie enn det du har. Min erfaring er at de kan være litt sprø, og at emaljen sprekker litt. Hvordan er det med dine? Ellers har jeg også kaffemaskin, og er superfornøyd. Storkoser meg med en kopp om gange, tidligere ble mye kald kaffe slått ut!
  Klem, Mette

 12. Hei Anine 🙂 hvordan er cremefargen på denne nespressomaskinen i forhold til den cremefargede Kitchen Aid maskin? 🙂 er fargen tilnærmet lik? jeg har nemlig også den cremefargede KitchenAiden, og det må jo stå i stil vettu 😉

  mvh Eirin

 13. Eirin, det er jeg faktisk ikke sikker på. Kan de ha både Kitchen Aid og Nespresso samme sted da mon tro? Ganske sikker på at rafens har begge. Da kan du sammenligne der. 🙂
  Klart det må stå i stil! Klem

 14. Mette! De skaller fort av på kantene.
  Kjedelig, men det er jo en forbruksvare som alt annet… Hva blir vel laget med samme kvalitet som i gamle dager? Da er det bare disse kjente gamle merkene…

 15. bare mente jeg hadde sett en cremefarget KitchenAid kjøkkenmaskin hos deg, at du visste det 😉

  men på bildet så ser den tilnærmet lik ut! 🙂 tror jeg får sette en slik på bursdagsønskelisten:)

  Ha en nydelig dag! Klem

 16. Har hvit. 🙂
  Nydelig dag til deg og!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *