ENDRINGER…

Hei på dere! 🙂 Tusen takk for alle gratulasjoner! Så koselig… Emma og jeg har hatt fridag i dag begge to, kost oss med Copper og Bobbie her hjemme. Han begynner virkelig å bli varm i trøya kan jeg love. Skal helst bite på alt og alle… Så da flyr jeg rundt og passer på. :) 
Vi har også hatt besøk av Mamma, lillesøss og niesen min i dag også. Josefine og Emma har lagd brownies og lekt sammen. Koselig med en jentedag! Det er ikke så ofte man får til det på hverdag…
Og med litt hjemmetid og ny giv har jeg gjort om litt i tallerkenhylla også. Er jo måte på hvor forandret det kan bli, men fikk opp noen pasteller og nyeste Vakre Hjem. Fra gull, sølv og hvitt til litt mer farger. Deilig! Litt inspirert etter messa. :) 
Apropo messa… Jeg fikk ikke tatt noen bra bilder desverre. Ble så dårlige bilder med tlf. Martine, lillesøss, tok et bilde av et speil fra House Doctor som vi ønsker oss begge to. Skal vise dere i neste innlegg!
Nå må jeg nesten ta ut middagen her, så da blogges vi siden!
Ha en fortsatt fin onsdag fine lesere!
Klem 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *