DA SENKET ROEN SEG…

Tjolahopp og god kveld! 🙂 Da fikk mor endelig satt seg ned i godstolen og blogget litt… For det er vel her som hos de aller fleste, nemlig full rulle 24/7. Vel… Kanskje ikke helt 24/7, men ikke langt ifra… 
Nå er alle stearinlysene tent og jeg skal nyte en time med tv før det er natta. Er så kos med masse levende lys! Det nyeste som er satt opp på ønskelista mi er denne søte lykta fra MOLS. Kommer jeg noen gang til å få nok lykter, lysestaker eller puter??? Tror ikke det… 😉 Jeg har dilla! Hva har forresten dere dilla på? 
Tv neste… Ååå, skal bli godt det. Ha en flott kveld dere! 
Ps: Oppdaget i dag at det er over 1000 “likere” på Villa von Krogh sin facebook side. Så gøy!!! Tenk at så mange der ute titter innom meg til stadighet. 1000 takk alle sammen! Det setter jeg veldig stor pris på!
Sånn… TV…. 😉
Klem

10 Comments

 1. Den lykta var kjempesøt! 😀
  Elsker levende lys selv, så får nok aldri nok av det ^^
  Gratulerer med mange likere!

 2. Heisann !

  Jeg er en av dine nye “likere”…(dvs.har lest bloggen din lenge- kjempefin!), men jeg har nettopp startet blogg selv, så da ble jeg din faste følger =) Jeg bare elsker de putene dine !!!

  Håper du har lyst til å ta en titt på min lille tre dager gamle blogg… ;o)

  Ha en fin kveld !

 3. Nydelig lykt..forstår godt du ønsker deg den..og er ingen grenser for hvor mange man kan ha heller har jeg lært;)Alltid et eller annet sted eller hjørnet som trenger litt sjarmerende lys..
  kos deg med tv tittingen;)

  klemmer Annveig

 4. Oj. Ja, den var tøff! Likte den. Hadde vært kjempefin ute på verandaen sammen med et par skinnfeller den der nå..
  Dilla? å jooda. Nok diller i grunn. På interiørfronten ser det ut til (når jeg tenker på de store samlingene mine med dem.. hihi) glasshåndklær, puter, pledd og potteskjulere. Sikkert andre ting jeg ikke kommer på i farten også. Noe frivillig, annet av det “blir bare med”.. sånn som hele tiden nye potteskjulere. Bare fordi jeg ikke vet nårjeg kjøper en blomst om jeg har en som passer i formen. Ergelig det der. De blir jo stort sett bare stående i kjelleren uansett! Snakk om penger ut av vinduet da du.. ho ho.

  Ha en fortsatt fin uke;)
  Klem fra Line

 5. Slapp av og kos deg. Nå hopper jeg i seng, har gått i ett her med minstemann og oppussing.
  Nattaklem Alfa

 6. Ja noen uker er kjempetravel…da er det godt å bare senke seg ned i sofaen og slappe av..

  jeg har dilla på mye jeg.. lykter , gamle service og bestikk..bare for å neven noe..

  Klemmer 0)

 7. Så fin lykt:)

  W

 8. Kjempefin lykt!
  Jeg har som du dilla på lykter, lysestaker og puter. Bare så synd at jeg blir nedstemt med tanke på putene, min mann synes nemlig vi har nok med (bare) to i hver sofa…
  Klem fra Kristin

 9. Å,den lykten var råstilig!:)

  Klem

 10. Lykten var Kjempefin. Har selv dilla på Sofaputer og ikke for å snakke om STORE Veggklokker..som bloggen nok bærer preg av etter hvert..hi..hi
  Ha en fin kveld, klem Sissel

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *